Halkbank sezonu derbi ile açıyor

AXA Sigorta Efeler Liginde 2021-2022 sezonunun perdesi açılıyor.


Halkbank sezonu derbi ile açıyor

Yoğun bir sezon geçiren erkek voleybolunda şampiyon adaylarından Halkbank sezonu Spor Toto ile oynayacağı derbi karşılaşması ile açacak. Yarın (10 Ekim Pazar) oynanacak bu önemli müsabaka Başkent Voleybol Salonunda saat 15:00’te başlayacak. Maçın hakemleri Zeki Bocutcu ve Meryem Pelenk Tekol.
 
 
Sezon öncesinde Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesini ziyaret eden Halkbank’ta kaptanlar Selçuk Keskin ve Aslan Ekşi sezona dair mesajlarını biradan verdi. Başkent ekibinin iki kaptanı ve pasörü şu görüşleri dile getirdiler:
 
Selçuk Keskin: Sezonun ilk maçına yarın çıkacağız, heyecanlıyız. 8 haftalık yoğun bir hazırlıktan sonra yeni mücadele için hazırız. Sezon hazırlıkları hiçbir takım için kolay olmuyor, fakat Halkbank olarak hazır olduğumuzu söyleyebiliriz. Zorlu bir sezon bizi bekliyor, biliyoruz. Bizim hedefimiz Spor Toto karşılaşması değil, sezonun tüm maçlarını kazanmak istiyoruz. Kaptanları olarak her top için mücadele edecek bir takım olacağımızın sözünü verebilirim. Hedefimize koyduğumuz tüm kupaların potansiyel sahibiyiz. Biz sahada elimizden geleni yapacağız, yeter ki taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın. Halkbank hak ettiği yerlerde olacaktır.
 
Aslan Ekşi: Yeni sezona Ankara derbisi ile başlayacağız. Elbette bu maçtan galibiyetle ayrılıp sezona iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Uzun süre bu ilk düdüğün çalacağı günün heyecanı ile çalıştık. Üç puanı hanemize yazdırıp sonra da adım adım ilerlemek arzusundayız. Yeni sezonda bütün takımlara kazasız belasız bir sezon diliyorum, herkesin hakkında hayırlısı olsun.