Saint Joseph sezonun ilk galibiyetini aldı

TVF Erkekler 1. Ligi'nin 2. haftasında, İzmir'de oynanan mücadelede Saint Joseph, Milas Belediye Spor'u 3-0 mağlup etti.


Saint Joseph sezonun ilk galibiyetini aldı

TVF Erkekler 1. Ligi'nin 2. haftasında, İzmir'de oynanan mücadelede Saint Joseph, Milas Belediye Spor'u 25-20, 28-26, 25-15'lik setlerle 3-0 mağlup etti.

Müsabakanın en skorer oyuncusu, ürettiği 19 sayıyla Saint Joseph kaptanı Christopher Hoag olurken, Erhan Hamarat 17, Gökçen Yüksel 11 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

Milas Belediye Spor adına maçın en skorer oyuncusu 10 sayıyla Baran Yılmaz oldu

Öte yandan Saint Joseph, takım kaptanı Christopher Hoag ile sözleşme yeniledi.

Takıma geçen sezon katılan Kanadalı sporcu Türkiye'deki 7. sezonunu geçirecek.
Transferle ilgili açıklama yapan voleybol şube sorumlusu Sarper İlter şunları söyledi : 
 
"Chris takımımızda bulunmasından dolayı çok mutlu olduğumuz bir sporcu. Genç sporculardan kurduğumuz ekibimizde, saha içinde olduğu kadar, saha dışında da ciddi roller alan bir karakter. Takımımızın da kaptanı. Sporcu karakteri olarak tüm gençlerimize örnek olan, disipliniyle onları yönlendiren, saha içinde de kritik anlardaki katkılarıyla geçen sezonki başarımızda çok ciddi katkıları olmuş bir sporcu. Umarım Chris'le uzun yıllar beraber oluruz."
 
Christopher Hoag ise "Takıma yeni katılmış olduğum geçen sezonki başarımızdan çok memnunum. Takıma yeni sezonda katılmak için de çok heyecanlıyım. Yeni sezonda da, takımdaki genç arkadaşlarıma tecrübelerimi aktararak, onlarla beraber mücadele edecek olmaktan dolayı çok mutluyum." şeklinde konuştu.