Melis Gürkaynak "Şampiyonluğa ulaştığımız için çok mutluyuz"

Bu sezon FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda, AXA Sigorta Kupa Voley’de ve Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda şampiyonluk yaşayan VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi’nde de zafere ulaştı.


Melis Gürkaynak

VakıfBank ile son lig maçında şampiyonluk sevinci yaşayan kaptan Melis Gürkaynak ise, “Şampiyonluğa ulaştığımız için çok mutluyuz. Fenerbahçe çok güçlü bir rakip. Böyle bir rakibe karşı 5 maça uzayan bir seri hem zihinsel hem de fiziksel olarak zorlayıcı oluyor. Bu sezon voleybol adına çok iyi anlara sahne oldu. Ligdeki tüm takımlar çok iyi mücadele etti. Bugün bu salondaki son maçımdı. Bana bu kadar güzel bir veda edilmiş olması da benim için çok gurur vericiydi” dedi.

"VAKIFBANK'A VEDA ETMEK BENİM İÇİN ÇOK ZOR"

VakıfBank'a veda etmenin kendisi için çok zor olduğunu belirten Melis Gürkaynak," Çocukluğum burada geçti. Teşekkür etmekten, onlara minnet duymaktan haricinde söyleyecek başka bir şey yok. Buraya veda etmek çok zor benim için. VakıfBank'a çok teşekkür ederim. Yıllarım burada geçti, herkesle beraber büyüdük, ailem gibi. O yüzden de ben hep onlarla beraber olacağım. Güzel bir veda oldu. Bu salonda böyle bir veda etmek benim için çok önemliydi" ifadelerini kullandı.