Misli.com Sultanlar Ligi 2021-2022 Sezonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2021-2022 voleybol sezonu Misli.com Sultanlar Ligi’nin değerlendirildiği ve 2022-2023 voleybol sezonuna ilişkin görüş ve önerilerin paylaşıldığı değerlendirme toplantısı İstanbul’da düzenlendi.


Misli.com Sultanlar Ligi 2021-2022 Sezonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Volley Hotel’de gerçekleşen toplantıya, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi, TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, TVF Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener ve kulüp temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasına kulüp başkanları, yöneticileri, temsilcileri ve katılımcılara hoş geldin diyerek başlayan TVF Başkanı Üstündağ;

“Bu yıl Misli.com Sultanlar Ligi’ne terfi eden Çukurova Belediye ve İlbank takımlarımıza hoş geldiniz diyor, bir alt lige düşen takımlarımıza da geçmiş olsun diliyorum. Voleybolda yine güzel işler yapmak için burada tüm düşüncelerimizi istişare edip paylaşacağız. Camiamızın samimiyetimizi hep dile getiriyorum. Voleybolun bugün geldiği nokta ortada. Çok kaliteli ve nezir bir camiayız. Voleybolun paydaşları olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Voleybol adına güzel işler başarmayı ilke edindiğimizi, planlı ve programlı sistematik bir şekilde daha iyi noktalara gelebilmesi için çaba sarf ettiğimizi söyleyebilirim. Geride bıraktığımız 2021-2022 voleybol sezonunda VakıfBank Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kulüpler şampiyonluğu, Eczacıbaşı Dynavit CEV Kupası şampiyonluğu ve Fenerbahçe Opet ise Dünya üçüncülüğü elde etti. Avrupa Kupaları’nda mücadele eden diğer temsilcilerimizde yer aldıkları kulvarlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. Yoğun bir takvimimiz var. Bu nedenle kulüplerimizin görüşlerine her zaman büyük önem veriyoruz. Federasyon olarak samimiyet, şeffaflık ve paydaşlık olmazsa olmazlarımızdandır. Planlı ve doğru programlamayla başarılamayacak hiçbir şey olmadığına inanıyorum. Diğer tüm spor branşları bizleri örnek gösteriyor. Bu başarıda da en büyük pay kulüplerimizindir. 2021-2022 voleybol sezonunda ligimizde oynanan karşılaşmalar neticesinde bir kez dünyanın en iyi ligi olduğumuzu ispatlamış olduk. Camiamız adına gurur verici. Önümüzdeki sezon Misli.com Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek tüm takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın ardından söz alan Misli.com Sultanlar Ligi takımlarının temsilcileri herkese sağlıklı bir sezon diledi.

Değerlendirme toplantısı; sezona dair bilgiler verilmesi ve geçmiş sezonun değerlendirilmesiyle son buldu.