Beykent Ve Gazi Üniversitesi Yarı Finalde!

Avrupa Üniversiteler Voleybol Şampiyonası’nda temsilcilerimizden İstanbul Beykent Üniversitesi bugün yaptığı Norveç temsilcisi Oslo Üniversitesi’ni de çıkarttığı başarılı oyunuyla 3-0 (25-18, 25-20 ve 25-22) mağlup etti.


Beykent Ve Gazi Üniversitesi Yarı Finalde!

Beykent A Grubu’nda yaptığı 4 maçı da kazandı. Yenilgisiz namağlup grup birincisi olarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde rakibi Sumy Eyalet Üniversitesi (Ukrayna) oldu.

Avrupa Üniversiteler Voleybol Şampiyonası’ndaki diğer temsilcimiz Ankara Gazi Üniversitesi de B Grubu’nda maçlarını dün lider olarak tamamlamıştı.  Bugün oynanan karşılaşmalar sonrası sonuç değişmedi. Gazi Üniversitesi de B Grubu’nu lider olarak tamamladı. Yarı finalin yolunu tuttu. Yarı finalde Masaryk Üniversitesi (Çek Cumhuriyeti) İle karşılaşacak.

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ MAÇI ZORLANMADAN KAZANDI!

Polonya’nın LODZ kentinde düzenlenen Üniversite Sporları Birliği EUSA tarafından organize edilen 2022 Avrupa Üniversite Oyunlarında A Grup’taki temsilcimiz Beykent Üniversitesi dördüncü maçında Norveç temsilcisi Oslo Üniversitesi karşısında çıkarttığı başarılı oyunuyla maçı 3-0 (25-18, 25-20 ve 25-22) kazanırken zorlanmadı.

Antrenör Barış Sümen ve yardımcısı Emre Dirier yönetiminde maça çıkan Beykent Üniversitesi kaptan Gökhan Gökgöz 2, Ediz Fırıncıoğlu 10, Taha Erden 13, Serhat Uzun 7, Tuğberk Sungur 7, Arda Bostan 4, Keremcan Acar 4, Fatih Yörümez ve Erenhan Can’ın 1 kazandırdıkları sayılarla maçı kazanmasını bildiler.

BEYKENT ANT. SÜMEN VE BAŞKAN DURU’NUN HEDEFİ “ŞAMPİYONLUK!”

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten,” Beykent Üniversitesi Antrenörü Barış Sümen ile Sosyal, Kültürel ve Spor Dairesi Başkanı Halil İbrahim Duru,” Eksik kadro ile geldiğimiz şampiyona da iyi maçlar çıkarttık. Grubumuzda güçlü takımlar olmasına rağmen bütün maçlarımızı kazandık. Grubu yenilgisiz namağlup lider tamamladık. Yarı finale yükseldik. Rakibimiz B Grup ikincisi Ukrayna temsilcisi Sumy Eyaleti Üniversitesi oldu. Onu da yenip final oynayacağız diye düşünüyoruz. Gazi Üniversitesi de grubu lider olarak tamamlamasına sevindik. Finalde 2 takımımız karşılaşsın. Şampiyonluk ve ikincilik kupasını ülkemize getirelim.” Şeklinde konuştular. 

BEYKENT VE GAZİ ÜNİVERSİTESİ MAÇ PROGRAMI:

21 TEMMUZ 2022 PERŞEMBE:

10:00 Masaryk Üniversitesi (ÇEK)- Gazi Üniversitesi (TUR)

12:30 Beykent Üniversitesi (TUR)- Sumy Eyalet Ünv. (UKY)