Altekma yeni sezon hazırlıklarına başladı

Altekma 2022-2023 sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi hazırlıklarının startını verdi.


Altekma yeni sezon hazırlıklarına başladı

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Altekma Spor Kulübü, 2022-2023 voleybol sezonu öncesinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Sezon öncesi açıklamalarda bulunan Altekma Başantrenörü Levent MATMERİÇLİ "2022-23 sezonumuzun tüm Altekma camiasına sporculara yöneticilere hayırlı olsun. Sakatlıksız başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ederim. Tabii ki bu sene takım kadrosunda belirli değişiklikler oldu. 5 oyuncumuzla devam ediyoruz diğer 9 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. Onlara bundan sonra ki voleybol yaşantılarında başarılar dilerim" dedi.

Çok tatlı bir rekabet var

Matmeriçli "Bizim kadromuza kattığımız sporculara gelirsek, Brezilya'dan Bezerre Souza Francisco Wallyson pasör çaprazı mevkiinde son iki seneyi İtalya'da geçirdi. Başarılı sezonlar geçirdi. Estonya milli takımının köşe oyuncusu Kevin Saar ve Bulgar milli takımının geleceğin yıldızı olarak gördüğü, Georgi Tatarov 2003 doğumlu kadromuza dahil oldu. Ayrıca TVF Spor Lisesi'nden mezun U18, U20 gibi Milli takımlarımlarımızın smaçörü Selman Ateş ve altyapımızdan geçen sene kiralık olarak tecrübe kazanmaları için 1. lig ekiplerine kiraladığımız Emir Turan ve Ulaş Dokumacı kadromuza katıldı. Bunun yanı sıra iki pasörümüzde bu sene katıldı takımımıza. Birisi çocukluğundan beri elimizde büyüyen Muzaffer Yönet Galatasaray'dan transfer ettik. Sorumluluk vereceğiz o da bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirebilecek kapasitede. Yanında da Umut Şahin o da Ziraat Bankası'nda yetişmiş elit bir voleybolcu. Bir çok seviyede Milli takımlarda, liglerde takımlarda oynadıktan sonra bu sene bu arkadaşımıza da pasör olarak görev verdik. Çok tatlı bir rekabet var. Çok dinamik bir takım kurduğumuza inanıyorum. Hepsi başarıya aç, birşeyler bulabilme umudu yüksek oyuncular. Bu oyuncuların totalinden iyi şeyler çıkarmak da bizim görevimiz. Bizde onun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bence izlenebilir seyir kalitesi yüksek bir takım olduğumuza inanıyorum bu sezon. Tekraradan hayırlı olsun" diye konuştu.