Galatasaray HDI Sigorta'dan 2 transfer daha

Yeni sezon transferlerini sürdüren Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı iki oyuncuyu daha renklerine bağladı.


Galatasaray HDI Sigorta'dan 2 transfer daha

Yeni sezon transferlerini sürdüren Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, genç orta oyuncu Ayçin Akyol ve  Sırp orta oyuncu Mina Popovic’i kadrosuna kattı.

Galatasaray HDI Sigorta 1999 doğumlu, 1.88 boyundaki genç orta oyuncu Ayçin Akyol ile 2 yıllık, 1994 doğumlu, 1.87 boyundaki Sırp orta oyuncu Mina Popovic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

2018 yılından bu yana Karayolları forması giyen Ayçin Akyol, 2020-2021 sezonunun ikinci devresinde Sigorta Shop Kalecik Belediyespor formasıyla mücadele ederek burada Kadınlar 1. Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Geçtiğimiz sezonda da Karayolları ekibinin kadrosunda yer alan oyuncu, A Milli Kadın Voleybol Takımımızda da mücadele ediyor.

Popovic ise, kariyerinde sırasıyla Poštar 064 Belgrade, Crvena Zvezda, Obiettivo Risarcimento Vicenza, Foppapedretti Bergamo, Il Bisonte Firenze, Èpiù Pomì Casalmaggiore, Savino Del Bene Scandicci ve Fenerbahçe Opet takımlarında forma giydi.

Sırbistan Kadın Voleybol Takımı ile Avrupa Şampiyonası’nda 2 kez altın, 2015 Dünya Kupası’nda ise gümüş madalya sevinci yaşayan Popovic, 2020 Tokyo Olimpiyatları ve 2022 FIVB Milletler Ligi’nde ise bronz madalya kazanma başarısı göstermişti.