Eczacıbaşı Dynavit, hazırlık turnuvası için yola çıkıyor

Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul’da devam eden Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, Polonya’da hazırlık maçlarına çıkacak.


Eczacıbaşı Dynavit, hazırlık turnuvası için yola çıkıyor

6-9 Ekim tarihlerinde Polonya’nın Szczecin şehrinde CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu’ndaki rakiplerinden Grupa Azoty Chemik Police’e konuk olan Eczacıbaşı Dynavit, Polonya’da Chemik Police ve Potsdam takımmlarıyla hazırlık maçı oynayacak.

Turuncu beyazlılar, Polonya’daki hazırlık turnuvasının ardından, Almanya’nın Dresden şehrinde Dresdner SC takımıyla hazırlık maçları yapacak.

Eczacıbaşı Dynavit Voleybol Takımı başantrenörü Ferhat Akbaş, “ Polonya’da başlayıp ve ardından Almanya’da devam eden kamp bizim için oldukça faydalı olacak. Avrupa’nın önemli takımlarıyla hazırlık maçları oynayacağız. Chemik Police ve Potsdam, Şampiyonlar Ligi’nde rakiplerimizden arasında. Dresdner de Almanya’nın çok önemli Voleybol Kulüplerinden bir tanesi. Milli Takım’da olmayan oyuncularımızın form tutması açısından bu maç takvimini çok faydalı görmekteyiz. Döndüğümüzde de Milli Takım’dan dönen oyuncularımızla tam takım halinde hazırlıklara başlamayı düşünüyoruz.” diyerek hazırlık kampı öncesi görüşlerini aktardı.