Halkbank, Hebar için hazırlanıyor

CEV Erkekler Şampiyonlar Liginde ülkemizi başarıyla temsil eden Halkbank 25 Ocak Çarşamba gruptaki son maçında Bulgaristan’ın Hebar PAZARDZHIK takımı ile Ankara’da karşı karşıya gelecek.


Halkbank, Hebar için hazırlanıyor

TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak karşılaşma saat 17:30’da başlayacak.

Yer aldığı B Grubu’nda lider durumda olan başkent ekibi, karşılaşmadan galibiyetle ayrıldığı taktirde diğer maçın sonucuna bakmaksızın doğrudan çeyrek finale çıkarak rakibini bekleyecek.

Hazırlıklarını bir günlük molanın ardından sürdüren Mavi-Beyazlı takımın iki yıldızı smaçör Oğuzhan Doğruluk ve orta oyuncu Yunus Emre Tayaz görüşlerini şöyle açıkladı.

Oğuzhan Doğruluk

Grubun en son ve bence en önemli sınavına çıkacağız. Hebar’la yapacağımız karşılaşma grubu lider bitirmemiz için çok büyük önem taşıyor. Bunu başardığımız taktirde doğrudan çeyrek finale çıkacak ve bunun avantajını yaşayacağız. Ankara seyircisinin bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz, maçta görüşmek üzere.

Yunus Emre Tayaz

Bizim için önemi yüksek bir maç. Kazanmamız halinde grup birincisi olacak, doğrudan çeyrek finalist olacağız. Hebar’ın ne denli tehlikeli bir takım olduğunu biliyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapıp kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ankara seyircisi ve televizyon başındaki taraftarlarımızdan destek bekliyoruz.