Eda Erdem'den duygusal mesaj: Kalbimizde acıları hep taze kalacak

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde özellikle voleybol dünyası çok etkilendi. Vefat haberleri spor dünyasını sarsarken Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin kaptanı Eda Erdem sosyal medya hesabından duygu dolu bir mesaj paylaştı.


Eda Erdem'den duygusal mesaj: Kalbimizde acıları hep taze kalacak

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen ve 10 ildeki milyonlarca kişiyi etkileyen depremlerin etkileri sürüyor. Depremzedeler için Türkiye tek yürek oldu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde özellikle voleybol dünyası çok etkilendi. Vefat haberleri spor dünyasını sarstı.

Son olarak Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Türkiye’yi derinden sarsan depremlerin ardından enkaz altında kalan Hatay Voleybol Takımı sporcularından Gözde Öztürk, Dilek Mucuk ve Ahsen Baş’ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

ACI HABER

Voleybol dünyası yasta! 4 isim depremde hayatını kaybetti

Bu acı haberin ardından Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin kaptanı Eda Erdem sosyal medya hesabından duygu dolu bir mesaj paylaştı.

Tecrübeli oyuncu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Hayatını kaybeden binlerce vatandaşımızın arasında; voleybol ailemizin bireyleri, hakemlerimiz, KKTC’den gelen voleybol kafilesi ve son ana kadar dua edip bir umut iyi haberlerini beklediğimiz pırıl pırıl genç voleybolcu kardeşlerimiz de var. Kalbimizde acıları hep taze kalacak."

"Deprem, asla unutamayacağımız bir kederi yaşattı bize. Artık yaraların sarılması adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır bir şekilde geride kalanlara sarılacağız; birlikte hayata tutunacağız. Kaybettiklerimize Allah’tan rahmet, ailelere sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."