Akkuş Belediyespor Yarı Finallerde

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor erkek voleybol takımı, normal sezonu 2’nci sırada tamamlayarak play-off’a katılma hakkı elde etti.


Akkuş Belediyespor Yarı Finallerde

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda Ordu’yu temsil eden Akkuş Belediyespor erkek voleybol takımı, ligi 2’nci sırada tamamlayarak 28-30 Mart tarihleri arasında Bursa’da oynanacak olan play-off yarı final müsabakalarına katılma hakkı elde etti. Akkuş Belediyespor yarı finalde 28 Martta Niksar Belediyespor, 29 Martta Ürgüp Spor ve 30 Martta Milas Belediyespor ile karşılaşacak.

“Küçük Şehrin Büyük Hikâyesini Yazacağız”

Akkuş Belediyespor’un Akkuş’taki son antrenmanına katılan Akkuş Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Çayıroğlu, “Öncelikle ben sezonun başından sonuna kadar çok iyi bir şekilde mücadele eden oyuncularımızı teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Normal sezonu başarılı bir şekilde geçirerek ligi 2’inci sırada tamamladık. Bundan sonraki hedefimiz play-off’larda aynı azimle aynı coşkuyla hareket ederek maçlarımızı kazanmak ve küçük şehrin büyük hikâyesini yazmak olacak.  Efeler Ligi yolunda takımımıza şimdiden üstün başarılar diliyorum” dedi.

“Efeler Ligi Hedefimize Bu Sene Ulaşacağız”

Akkuş Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Efil ise play-off’lara kaldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, “ normal sezonu başarıyla tamamlayıp yarı finallere kaldığımız için mutluyuz. Takım olarak yarı final müsabakalarına iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Bursa’da oynanacak olan yarı final müsabakalarına Bursa’daki ve çevre illerdeki hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Son iki sezondur finallerde kaybettiğimiz Efeler Ligi hedefimize inşallah bu sene ulaşacağız” dedi.