Halkbank’ın millileri inançlı
Reklam

Halkbank'ın millileri inançlı

Altın Avrupa Ligi ve 12-29 Eylül tarihlerinde yapılacak Avrupa Şampiyonasında yarışacak A Erkek Voleybol Milli Takımımız hazırlıklarını Ankara’da sürdürüyor.

14 Mayıs 2019 - 12:57

A Erkek Milli Takım kadrosunda bulunan Halkbanklı üç sporcu da takımdaşları ile idmanlarda aynı ciddiyetle ve inançla ter döküyor.

Halkbank’la birlikte Milli Takım’ın da en genç üyesi özelliğini sürdüren Efe Bayram, Kırmızı-Beyazlı formalı giymenin en büyük hayali olduğunu belirterek, “Bu gururu yaşamamı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Halkbank Takım Kaptanı Burutay Subaşı görüşlerini şöyle dile getirdi:

“Burada artık bir takım var, o da Milli Takım. Arkadaşlarımızla birlikte hedeflerimize ulaşmak adına önce antrenmanlarda, ardından da sahada mücadele vereceğiz. İnandık. Yükselen bir trendimiz var. Türk erkek voleybolunun aldığı en iyi dereceleri almak istiyoruz.”

A Erkek Milli Takım Kaptanı Arslan Ekşi, kolej havasında, aynı hedefe kitlenmiş olarak çalışıyoruz. Teknik hedef ve oyuncular olarak inanıyoruz. Önce Altın Avrupa Ligini düşünüyoruz. Ardından da Avrupa Şampiyonasında Slovenya’daki grubu geçip Paris’teki finallerde olmak istiyoruz. Başaracak güçteyiz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Kupa ve Ödüller Sahiplerini Buldu
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Kupa ve Ödüller Sahiplerini Buldu
Eczacıbaşı Dynavit, 2023-2024 Sezonunu ikinci sırada tamamladı
Eczacıbaşı Dynavit, 2023-2024 Sezonunu ikinci sırada tamamladı