Halkbank, Zenit Kazan deplasmanında istediğini alamadı
Reklam

Halkbank, Zenit Kazan deplasmanında istediğini alamadı

CEV Şampiyonlar Liginde yer aldığı C Grubundaki son sınavında Zenit Kazan’la karşı karşıya gelen Halkbank, mücadeleden 3-1 yenik ayrıldı.

20 Şubat 2020 - 00:08

İlk sette önce ev sahibinin üstünlüğü vardı, fark 6 sayıya kadar çıktı. Üst üste dört blok yapan Halkbank, rakibin direncini kırdı, 21-20’de de öne geçti. Etkili hücumlar yapan Zenit Kazan, Halkbank’ı önce yakaladı, sonra da 25-23’ü buldu: 1-0.

İkinci set de başa baş oynansa da Halkbank’ın oyunda üstünlüğü vardı. İyi servis atan, istediği atakları yapan Türk temsilcisi ilk setin skoruyla (25-23) eşitliği sağladı: 1-1.

Üçüncü sette Halkbank’ın hücum yüzdesi rakibinin gerisinde kaldı. Kazan serviste de etkiliydi. Set, 25-19’la ev sahibine gitti: 2-1.

Dördüncü sete de Halkbank, güçlü rakibiyle başa baş mücadele ederek başladı. Ancak top öldürmede arzu ettiği seviyeyi yakalayamadı. Blok-defansta da gayretli oyununun karşılığını alamadı. Seti 25-15 alan Zenit Kazan, müsabakayı da 3-1 kazandı.

Halkbank’ın en skorer oyuncuları Efe Bayram (17) ve Metin Toy (14) oldular.

Zenit Kazan: 3 - Halkbank ANKARA: 1
Salon: Saint Petersburg KAZAN
Hakemler: Vlastimil Kovar (Çek Cum.), Salvis Kurtiss (Letonya)
Zenit Kazan:Artiom Volvich, Alexander Butko, Ervin Ngapet, Vadim Likhoserstov, Tsvetan Sokolov, Maxim Mikhailov (Valentin Krotkov, Fedor Voronkov, Andrey Surmachevskiy, Alexey Kononov)
Halkbank ANKARA: Efe Bayram, Hakkı Çapkınoğlu, Georgi Seganov, Gökhan Gökgöz, İbrahim Emet, Metin Toy (Volkan Döne, Hasan Yeşilbudak, Dmitrii Bahov, Faik Samed Güneş, Abdullah Çam, Furkan Aydın)
Setler: 25-23, 23-25, 19-25, 25-13
Süre: 1.42 (28, 27, 25, 22)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist