Mektebim’de Halkbank çoşkusu
Reklam

Mektebim’de Halkbank çoşkusu

Halkbank Erkek Voleybol Takım oyuncularından bir grup, Mektebim Etimesgut Kampüsü’nü ziyaret etti.

10 Ocak 2019 - 15:48

Ziyarete Vefa Yılmaz, Hakkı Çapkınoğlu, Furkan Aydın ve Efe Bayram katıldı.

Her yaş grubundan öğrenciye hitap eden,yaş grupları ile ayrı ayrı sohbet eden Halkbanklı yıldızlar, yaklaşık 350 öğrencinin yer aldığı panele katıldı.

Burada kendilerini tanıtan, voleybolun erdemlerini, voleybola nasıl başladıklarını anlatan Vefa, Hakkı, Furkan ve Efe daha sonra öğrencilerden gelen birbirinden enteresan soruları yanıtladılar. Vefa pasörün özelliklerini, görevlerini, sahadaki diğer beş oyuncuyla olan işbirliğini anlattı. Furkan ve Hakkı orta oyuncuyu tanıtırken, takımın genç yıldızı Efe de köşe smaçör hakkında bilgi verdi.

Vefa’nın hırsı

Daha sonra salona geçen ekip, Mektebim Okulları Bayan Voleybol Takımına dahil olup aralarında maç yaptılar. Burada Vefa smaçör, Hakkı pasör, Furkan libero Efe ise yine köşe oyuncusu olarak görev yaptı. Vefa’nın hırslı, tavizsiz oyunu, Efe’nin ilk bloklarını (!) yapması, Hakkı’nın pasör yeteneklerini ortaya çıkarması, Furkan’ın arkaya toplaması dikkatlerden kaçmadı.

Bu zevkli günde Halkbank’ın yıldızları neredeyse okulun tamamına imza dağıttı. Ekip, 16 Ocak’ta, Şampiyonlar Liginde Zenit Kazan’la Ankara’da oynanacak karşılaşmada tribünlerdeki yerlerini alma sözü alarak ziyareti sona erdirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist