Rota Koleji’nden önemli bir başarı
Reklam

Rota Koleji’nden önemli bir başarı

Rota Koleji 2018-2019 sezonuna profesyonel takım ve altyapı seviyesinde elde ettiği önemli başarılarla devam ediyor.

27 Mart 2019 - 13:12

Profesyonel basketbol takımının Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Play-Off’a yükselmesinden sonra Ortaokul yıldız erkek takımının Türkiye finallerine katılmaya hak kazanması eğitim kurumunda büyük sevinçle karşılandı.

Mersin Bahçeşehir Koleji, İstanbul MEF Koleji ve Ankara Zafer Koleji galibiyetlerinden sonra adını Türkiye Finalleri’ne yazdıran Rota Koleji, 1 Mayıs’ta çekilecek kuranın ardından Karabük’te muhtemel rakipleriyle karşı karşıya gelecek ve Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele edecek.

Rota Koleji Basketbol Şube Müdürü İlker Duru, “Profesyonel takımımızın üst üste 3. kez Play-Off’a kalmasından sonra altyapıdaki çalışmalarımızın meyvelerini vermesi bizleri fazlasıyla mutlu ediyor ve daha iyisini yapmak için motive ediyor. Ortaokul yıldız erkek takımımızın güçlü rakiplerini yenerek Türkiye Finalleri’ne katılması gerçekten gurur verici bir başarı. Tüm oyuncularımızın derslerindeki üstün başarılarını spor da yansıtmaları doğru işler yaptığımızın güzel birer kanıtı oldu. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist