TVF Başkanı Üstündağ: Şimdi voleybol, olimpiyat zamanı
Reklam

TVF Başkanı Üstündağ: Şimdi voleybol, olimpiyat zamanı

TVF Başkanı Üstündağ “Ülkemizi olimpiyatta takım sporlarında bir tek voleybolun temsil etmesi bizleri ayrıca gururlandırmıştır” dedi

14 Temmuz 2021 - 11:45

Tokyo Olimpiyat Oyunları için bugün yola çıkacak A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın medya günü etkinliğinde Başkan Üstündağ, oyuncular ve teknik ekip, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın güzel sonuçlarla ülkeye döneceğine emin olduğunu söyledi. Tokyo Olimpiyat Oyunları için bugün yola çıkacak A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın medya günü etkinliğinde Başkan Üstündağ, oyuncular ve teknik ekip, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın güzel sonuçlarla ülkeye döneceğine emin olduğunu söyledi.

‘Zor bir gruptayız’
Tokyo Olimpiyatları’nda takım sporlarında Türkiye’yi temsil edecek tek takımın voleybol takımı olduğuna dikkat çeken ve bu olayın kendilerini ayrıca gururlandırdığını ifade eden Mehmet Akif Üstündağ, “Şimdi voleybol, şimdi olimpiyat zamanı diyoruz” diyerek şöyle devam etti: “Ülkemizi takım sporlarında bir tek voleybol takımının temsil etmesi bizleri ayrıca gururlandırmıştır. Zor bir gruptayız. İlk etapta gruptan çıkmayı hedefleyeceğiz. İnşallah ülkemize yakışan sonuçlarla döneriz”.A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti ise “Teknik ekip ve oyuncular son 4 yaz büyük fedakarlıklar yaptı. Dünya’da ve Avrupa’da Türk takımının neler yapabileceğini gösterdiler” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist