Yeni Kızıltepespor’dan 3 transfer birden
Reklam

Yeni Kızıltepespor'dan 3 transfer birden

Efeler Ligi'nin yeni ekiplerinden Yeni Kızıltepespor yeni sezon transfer çalışmalarına başladı.

07 Mayıs 2021 - 15:59

Efeler Ligi'nin yeni ekiplerinden Yeni Kızıltepespor, Teknik adam Akif Gürgen ile yola devam kararının ardından transfer çalışmalarına hızlı başladı.

İlk olarak orta oyuncu İbrahim Emet ile sözleşme imzlayan Yeni Kızıltepespor, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen Caner Pekşen'i renklerine bağladı.

Mardin temsilcisi Yeni Kızıltepespor son olarak Libero Alperay Demirciler'i kadrosuna kattı.

İbrahim Emet kimdir?

15.01.1986 tarihinde Ankara’da doğan 2,10 boyunda ki Orta oyuncu voleybola 13 yaşında SSK’da başlayan İbrahim Emet, milli formayı 75 kez giymiştir. 2014-15 sezonunda en fazla blok yapan oyuncu, 2015-16 sezonunda en çok blok yapan ikinci oyuncu, 2016-17 sezonunda Fenerbahçe takımıyla kupa voley şampiyonluğu, 2021 kupa voley şampiyonluğu yaşamıştır. İbrahim Emet sırasıyla SSK, Galatasaray, Torul Gençlik Spor, Maliye Milli Piyango, Galatasaray, Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Halkbank ve Spor Toto formalarını giymiştir.

Caner Pekşem kimdir?

Pasör mevkinde görev alıyor. Voleybola Samsun DSİ’de başlayan, sonrasında Trabzon Fatih Devlet Hastanesi takımında, 2009 yılında ise Galatasaray’a transfer olan Caner Pekşen, 6 yıl Galatasaray’da forma giydi. Ardından İnegöl Belediyesi’nde de oynayan pasör, son olarak Fenerbahçe de oynadı 32 yaşında ve 1.90 boyunda.

Alperay Demirciler Kimdir?
1 Şubat 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Voleybola Galatasaray altyapısında başlayan Alperay, sonrasında sırasıyla TVF Lisesi, Maliye Milli Piyango, Ziraat Bankası ve Fenerbahçe takımlarında forma giydi. 2011 yılnda milli forma ile tanışan Alperay Demirciler 2017 yılından bu yana Halkbank’ta forma giymekteydi. Son olarak Afyon Belediye Yüntaş’ta forma giydi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...