Ziraat Bankası’ndan yeni bir altyapı tesisi
Reklam

Ziraat Bankası'ndan yeni bir altyapı tesisi

Ziraat Bankası Spor Kulübü, tesisleşme alanındaki yatırımlarını sürdürüyor.

17 Kasım 2020 - 19:36

Kurulduğu 1981 yılından bu yana alt yapılara verdiği önem ile Türk voleybolunda önemli bir yere sahip olan ve 40 yaşına girecek olan Ziraat Bankası Spor Kulübü, tesisleşme alanındaki yatırımlarını sürdürüyor.

Ziraat Bankası Spor Kulübü, Ankara'da yer alan mevcut tesisine ilave olarak, alt yapı oyuncuları için modern soyunma odaları ve sağlık odasının da olduğu dünya standartlarına uygun yeni bir voleybol salonu inşa etti.

Ziraat GYO adı verilen salonun açılışını Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın gerçekleştirdi. Açılışa Ziraat Bankası Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinden Dr.İlker Met, Levent Marmaralı da katıldı.

Tesisi ziyaret eden Sayın Hüseyin Aydın, yeni salonda Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ziraat Bankası Spor Kulübü çalışanları ile hatıra fotoğrafı karesinde yer aldı. Günün anısına Hüseyin Aydın ve İtalyan Baş Antrenör GiampaoloMedei tesis bahçesine Çınar ağacı diktiler. Ayrıca kulübün girişine 40 yıl sonra açılmak üzere bir zaman kapsülü bırakıldı.

Yeni salon 1.lig, 2.lig ve altyapı kategorilerinde mücadele edecek olan takımlara hizmet verecek ve Türk voleyboluna yeni yıldızlar yetiştirmeye devam edecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist