2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Sona Erdi
Reklam

2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Sona Erdi

2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, bugün oynanan yarı final, üçüncülük ve final maçlarıyla son buldu.

10 Haziran 2024 - 23:15

Şampiyonanın son gününde erkeklerde yarı finalin ilk mücadelesinde İsveç’ten Hölting Nilsson-Andersson ikilisi, Fransa’dan Canet-Rotar ikilisini 2-1 mağlup etti ve finale yükseldi. İkinci yarı final mücadelesinde ise Norveç’ten Mol-Aas ikilisi, Letonya’dan Bulgacs-Berzins ikilisini 2-0 mağlup ederek finale yükselen diğer takım oldu.

Üçüncülük mücadelesinde Fransa’dan Canet-Rotar ikilisi, Letonya’dan Bulgacs-Berzins ikilisini 2-0 mağlup etti ve şampiyonayı üçüncülükle tamamladı.

Finalde ise İsveç’ten Hölting Nilsson-Andersson ikilisi, Norveç’ten Mol-Aas ikilisini 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Erkeklerde alınan sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

Kadınlar yarı finalde ilk mücadelede Polonya’dan Ciezkowska-Lunio ikilisi, Ukrayna’dan Serdiuk-Romaniuk ikilisini 2-1 mağlup ederek finale yükseldi.

İkinci yarı final mücadelesinde ise Çekya’dan Pavelkova K.-Pavelkova A. ikilisi, Letonya’dan Ebere-Konstantinova ikilisini 2-1 mağlup ederek finale yükselen diğer takım oldu.

Üçüncülük mücadelesinde Letonya’dan Ebere-Konstantinova ikilisi, Ukrayna’dan Serdiuk-Romaniuk ikilisini 2-1 mağlup etti ve şampiyonayı üçüncülükle tamamladı.

Finalde ise Çekya’dan Pavelkova K.-Pavelkova A. ikilisi, Polonya’dan Ciezkowska-Lunio ikilisini 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Kadınlarda alınan sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

Final müsabakalarının ardından yapılan törende, ilk öncelikle SWS Sports CEO’su ve U22 Avrupa Şampiyonası Organizatörü Gürsel Yeşiltaş ve Maxwell Thermal Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ekmekçi; TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Çınarcık Belediye Başkanı ve Yalova Turizm Birliği Başkanı Avni Kurt, Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkanı Mustafa Bozkurt, Maxwell Thermal Resort Hotel Dış İlişkiler Müdürü Alper Çağşırlıoğlu, Semt 77 Yalova Spor Yöneticisi Cem Saraç, CEV Teknik Delegesi Anton Fichtenger, CEV Sağlık Delegesi Erdal Hancı ve CEV Hakem Antrenörü Pietro Saco’ya teşekkür plaketi takdim etti.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını ise TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Çınarcık Belediye Başkanı ve Yalova Turizm Birliği Başkanı Avni Kurt, Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkanı Mustafa Bozkurt, Maxwell Thermal Resort Hotel Dış İlişkiler Müdürü Alper Çağşırlıoğlu, Semt 77 Yalova Spor Yöneticisi Cem Saraç, CEV Teknik Delegesi Anton Fichtenger takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sercan Yüksel Bıdak Halkbank'ta
Sercan Yüksel Bıdak Halkbank'ta
U16 Kadın Milli Takımımız Sırbistan’ı Mağlup Etti
U16 Kadın Milli Takımımız Sırbistan’ı Mağlup Etti