2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Yalova’da...
Reklam

2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Yalova’da Başlıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Yalova Belediyesi’nin katkılarıyla 2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’na Yalova ev sahipliği yapacak.

04 Haziran 2024 - 23:36

6-9 Haziran 2024 tarihleri arasında Tatil Park Plajı’nda gerçekleştirilecek olan müsabakalara 30 ülkeden 64 takım ve 128 sporcu katılacak.

U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nın lansmanı, Maxwell Resort Thermal Hotel’de yapıldı. Lansmanda; Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Organizatör Gürsel Yeşiltaş, Avrupa Üniversite Sporları Birliği (EUSA) Plaj Voleybolu Teknik Delegesi Anton Fichtinger, Plaj Voleybolu Türkiye Milli Takım Oyuncuları Batuhan Kuru ve Irmak Gökçen ile Otel Sahibi Tolga Ekmekçi konuşmacı olarak yer aldı.

Türkiye Erkek Plaj Voleybolu Milli Takımı Oyuncusu Batuhan Kuru, “6 senedir plaj voleybolu yapıyorum. Çoğu müsabakalarda yer aldım. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e bu organizasyona destekleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bizler de elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.

Türkiye Kadın Plaj Voleybolu Milli Takımı Oyuncusu Irmak Gökçen de kısa bir konuşma yaparak, “Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapmak gerçekten heyecan verici” dedi.

Organizasyonda erkeklerde ülkemizi Sacit Kurt-Batuhan Kuru, Ahmet Can Tür-Tuna İmdat ve Nevzat Kaan Erol-Barış Güldalı ikilileri temsil edecek.

Erkek takımlarına ulaşmak için tıklayınız.

Erkekler maç programına ulaşmak için tıklayınız.

Kadınlarda ülkemizi Ceylin Sayar-Su Şimdim, Esra Demirkıran-Nehir Kiraz ve Naz Akyüz-Irmak Gökçen ikilileri temsil edecek.

Kadın takımlarına ulaşmak için tıklayınız.

Kadınlar maç programına ulaşmak için tıklayınız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sercan Yüksel Bıdak Halkbank'ta
Sercan Yüksel Bıdak Halkbank'ta
U16 Kadın Milli Takımımız Sırbistan’ı Mağlup Etti
U16 Kadın Milli Takımımız Sırbistan’ı Mağlup Etti