3 Temsilcimiz, Avrupa Kupaları’nda Sahaya Çıkacak
Reklam

3 Temsilcimiz, Avrupa Kupaları’nda Sahaya Çıkacak

Ülkemizi 2023 CEV Şampiyonlar Ligi ve CEV Kupası’nda temsil eden kulüplerimiz, 1-2 Mart 2023 tarihlerinde Avrupa Kupaları’nda sahaya çıkacak.

27 Şubat 2023 - 12:17

Temsilcilerimizin maç programı şu şekilde:

TARİH MAÇ KUPA SAAT YAYIN
1 Mart Çarşamba Türk Hava Yolları-Volley Mulhouse (FRA) CEV Kupası Çeyrek Final 2. Maç 18.00 TRT Spor Yıldız
1 Mart Çarşamba VakıfBank-LKS Commercecon Lodz (POL) CEV Şampiyonlar Ligi Play-off Turu 2. Maç 20.00 Tivibu Spor 3
2 Mart Perşembe Fenerbahçe Opet-Grupa Azoty Chemik Police (POL) CEV Şampiyonlar Ligi Play-off Turu 2. Maç 18.30 Tivibu Spor

Türk Hava Yolları-Volley Mulhouse

Temsilcimiz Türk Hava Yolları, CEV Kupası çeyrek final ikinci maçında Fransa’nın Volley Mulhouse takımını konuk edecek. Fransa’da oynanan ilk karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrılan Türk Hava Yolları’nın ikinci karşılaşmada alacağı her türlü galibiyet veya kazanacağı en az 2 set tur için yeterli olacak. Temsilcimiz, rakibine 3-0 veya 3-1’lik mağlup olması halinde ise turu geçecek rakip altın set sonunda belli olacak.

VakıfBank-LKS Commercecon Lodz

Temsilcimiz VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçında Polonya temsilcisi LKS Commercecon Lodz takımını ağırlayacak. Polonya’da oynanan ilk karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrılan VakıfBank’ın ikinci karşılaşmada alacağı her türlü galibiyet veya kazanacağı en az 2 set tur için yeterli olacak. Temsilcimiz, rakibine 3-0 veya 3-1’lik mağlup olması halinde ise turu geçecek rakip altın set sonunda belli olacak.

Fenerbahçe Opet-Grupa Azoty Chemik Police

Temsilcimiz Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçında Polonya temsilcisi Grupa Azoty Chemik Police takımını konuk edecek. Polonya’da oynanan ilk karşılaşmadan 3-2’lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe Opet, ikinci karşılaşmada alacağı her türlü galibiyet tur için yeterli olacak. Temsilcimiz, rakibine 3-2 mağlup olması halinde turu geçecek rakip altın set belirleyecek. Fenerbahçe Opet’in rakibine 3-0 veya 3-1’lik mağlup olması halinde ise turu geçen taraf Polonya temsilcisi olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
2024 CEV Kupası Final Rövanş Maçlarında Türk Hakemleri Görev Yapacak
2024 CEV Kupası Final Rövanş Maçlarında Türk Hakemleri Görev...
Çanakkale Şehitlerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz
Çanakkale Şehitlerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz