Abdi Serdar Üstünsalih: "Takımımızı tebrik ediyorum"
Reklam

Abdi Serdar Üstünsalih: "Takımımızı tebrik ediyorum"

VakıfBank, AXA Sigorta Kupa Voley’deki kazanma serisini devam İzmir'de devam ettirerek üst üste üçüncü, toplamda dokuzuncu kez bu kupada zafere ulaştı.

01 Mayıs 2023 - 19:45 - Güncelleme: 01 Mayıs 2023 - 19:53

VakıfBank Genel Müdürü ve VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, kazandıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Abdi Serdar Üstünsalih: “Üst düzey bir mücadele ile kupaya uzanan takımımızı tebrik ediyorum” 

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, “Fenerbahçe Opet ile karşılaştığımız her kulvarda harika maçlar izliyoruz. Maçlarımız artık bir voleybol klasiği haline geldi. Farklı turnuvalarda kıyasıya bir rakabet içindeyiz. Elbette kazanan taraf olmak için oyuncularımız büyük emek veriyor. Bugün de üst düzey bir mücadele ile kupaya uzanan takımımızı tebrik ediyorum. Bununla birlikte iki gündür burada sahaya çıkan tüm takımları ve oyunculara bir voleybolsever olarak teşekkür ediyorum. Ayrıca ülkemizin her yanına yayılan voleybol sevgisini burada hissettiren İzmir taraftarına da teşekkür ediyoruz. Önce ligde ardından da Şampiyonlar Ligi’nde son düzlüğe girdiğimiz bu dönemde oyuncularımızı ve teknik ekibimizi mücadele güçleri hiç düşmediği için yürekten tebrik ediyorum. Bu iki turnuvada da şampiyon olmak için en iyi performansımızı göstereceğiz. Kupa Voley şampiyonluğunu bir bakıma prova olarak değerlendiriyoruz. Her iki kulvarda da takımımızın VakıfBank ruhunu ortaya koyarak sonuna kadar gideceğine yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...