Ahmet Göksu Turnuvası’nda Kuzeyboru şampiyon oldu
Reklam

Ahmet Göksu Turnuvası'nda Kuzeyboru şampiyon oldu

Ahmet Göksu 3. Özel Turnuvası’nda şampiyonluk kupasını Kuzeyboru kaldırdı.

19 Eylül 2026 - 11:52

Ahmet Göksu 3. Özel Turnuvası’nda şampiyonluk kupasını Kuzeyboru kaldırdı. 16-18 Eylül tarihleri arasında düzenlenen turnuvada Zeren Spor’un başarılı oyuncusu Sarah Franklin ise gösterdiği performansla MVP ödülünün sahibi oldu.

Yeni sezon öncesinde önemli bir hazırlık organizasyonu olarak düzenlenen Ahmet Göksu 3. Özel Turnuvası, üç günlük mücadelenin ardından sona erdi.

Turnuvada Kuzeyboru, Nilüfer Belediyespor, İlbank ve Zeren Spor karşı karşıya geldi. Yeni sezon öncesi form durumlarını test eden dört takım, turnuva boyunca mücadeleci karşılaşmalara imza attı.

Üç günün sonunda turnuvanın şampiyonu Kuzeyboru oldu. Başarılı bir turnuva geçiren Kuzeyboru, organizasyonu zirvede tamamlayarak sezon öncesinde önemli bir moral kazandı.

Turnuvanın bireysel ödülünde ise Zeren Spor’dan Sarah Franklin öne çıktı. Başarılı oyuncu, turnuva boyunca ortaya koyduğu performansın ardından Ahmet Göksu 3. Özel Turnuvası’nın En Değerli Oyuncusu (MVP) seçildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
2026 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası Sahibini Buluyor
2026 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası Sahibini Buluyor
Filenin Sultanları 2027 Kadınlar Voleybol Dünya Kupası’nda Mücadele Edecek
Filenin Sultanları 2027 Kadınlar Voleybol Dünya Kupası’nda...