Altekma kaptanını bırakmadı

Altekma kaptanını bırakmadı

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’ni şampiyon unvanıyla tamamlayarak bir yıl aradan sonra yeniden Efeler Ligi’ne yükselen Altekma’da transfer çalışmaları sürüyor.

04 Haziran 2024 - 23:34

Başantrenör Ömer Tok ile geçen hafta sözleşme yenileyen İzmir ekibi, transferdeki ilk adımını da takım kaptanı Hüseyin Şahin’le sözleşme yenileyerek attı.

Son 4 sezon aralıksız Altekma formasını giyen başarılı libero ile yapılan görüşme olumlu sonuçlandı ve 26 yaşındaki sporcuyla yeniden anlaşmaya varıldı.

Geçen sezon takımın yeniden Efeler Ligi’ne dönmesinde önemli katkı sağlayan Hüseyin’in çok çalışkan ve mücadele gücü yüksek bir oyuncu olduğunu belirten Voleybol Şube Sorumlusu Uğur Tendik, “Kaptanımızla yola devam ettiğimiz için mutluyuz. Hüseyin’in liderlik özelliği ve takıma örnek davranışları, başarılı sporculuk kariyeriyle güzel bir bütünlük oluşturuyor. Yeni sezonda kaptanımızdan yine beklentimiz büyük olacak. Kendisine sakatlıktan uzak, güzel bir sezon diliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
2026 AXA Sigorta Kupa Voley Dörtlü Final (Kadın-Erkek) Tarih ve Yarışma Merkezleri Belli Oldu
2026 AXA Sigorta Kupa Voley Dörtlü Final (Kadın-Erkek) Tarih ve...
Zeren Spor, 2026 CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Finalde
Zeren Spor, 2026 CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek...