Ankara Voleybol Altyapı Süperlig Madalya ve Kupa Töreni Yapıldı
Reklam

Ankara Voleybol Altyapı Süperlig Madalya ve Kupa Töreni Yapıldı

Ankara Voleybol Altyapı Süperlig madalya ve kupa töreni, bugün TVF Başkent Voleybol Salonu’nda dereceye giren takımlara madalya ve kupalarının verilmesiyle yapıldı.

15 Mayıs 2023 - 17:21

Ödül törenine; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Ankara Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi ve TVF Ankara Voleybol İl Temsilcisi Selahattin Karayel katıldı.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, erkeklerde ve kızlarda gençler, yıldızlar, küçükler ve midiler kategorilerinde dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını sporcu aileleriyle birlikte takdim etti.

Törenin açılış konuşmasına bu organizasyonda emeği geçen Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne, kulüplere, kulüp temsilcilerine, antrenörlere, sporculara, hakemlere ve tüm paydaşlara hoş geldiniz diyerek başlayan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ konuşmasına şöyle devam etti:

“Her daim bu vatana millete faydalı bireyler yetiştiren, hem öğrenim hem de yetenekleriyle voleybolda takım ve sporcu sayısını artıran kıymetli velilerimize ve voleybol için çok büyük emekler sarf eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Çelik’e teşekkür ediyorum. Biz, bugün Türkiye’de voleybolun geldiği noktayı hep birlikte takip ediyoruz. Voleybol branşı olarak ne kadar övünsek azdır. Ama bu övüncümüzün altında yatan vazgeçilmezlerimiz var. Ailelerimiz, sporcularımız, kulüplerimiz, antrenörlerimiz…Biz velilerimizin, kulüplerimizin, antrenörlerimizin ve voleybol severlerin verdiği destek ile voleybol ülkesi olduk. İyi ki varsınız. Sadece voleybol ülkesi değil her branşta spor ülkesi de olmalıyız. Altyapılarda ve tesisleşmede var gücümüzle, daha iyi dereceler elde etmek, daha başarılı sporcular yetiştirmek için voleybolun tüm paydaşlarıyla birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Bugün voleybolun her paydaşının bir yıldızı var. Ama biz her paydaşın birer yıldız olmasını arzu ediyoruz. Federasyon olarak görev geldiğimiz andan itibaren önemli bir sloganımız vardı. Samimi olmak, şeffaf olmak ve paylaşımcı olmak… Voleybolun zirvede olmasının sebebi de budur. Dereceye giren tüm takımlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!