Aras Kargo ve Bahçelievler Belediye Sultanlar Ligi’nde
Reklam

Aras Kargo ve Bahçelievler Belediye Sultanlar Ligi'nde

Vodafone Sultanlar Ligi'ne yükselen iki takım belli oldu. KFC Kadınlar 1. Ligi'nin Final Etabı'ndaki ilk iki maçlarını kazanan Aras Kargo ve Bahçelievler Belediye, son karşılaşmalar öncesi bir üst lige çıkmayı garantiledi.

17 Mart 2024 - 01:11

KFC Kadınlar 1. Ligi'nde Final Etabı heyecanı yaşanıyor. 2. günün ilk maçında İstanbul Büyükşehir Spor Kulübü ile Aras Kargo karşılaştı.

Aras Kargo 25-23, 25-23, 15-25 ve 25-17'lik setlerle mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Günün diğer maçında Bahçelievler Belediye ile Bodrum Belediyesi Bodrum Spor karşılaştı. Mücadeleyi 25-17, 25-14, 19-25 ve 25-21 ile Bahçelievler Belediye 3-1 kazandı.

Bu sonuçla Bahçelievler Belediye, Vodafone Sultanlar Ligi'ne yükselmeyi başardı.

Bahçelievler Belediye'nin Bodrum Belediyesi Bodrum Spor'u yenmesiyle birlikte ilk 2 maçını kazanan Aras Kargo da Vodafone Sultanlar Ligi'ne çıkmayı garantiledi.

Kırmızı beyazlılar kurulduğu ilk yılda bu başarıyı elde ederken, 13 yıl sonra bir İzmir ekibi Türk kadın voleybolunun en üst düzey liginde boy göstermiş olacak.

KFC Kadınlar 1. Ligi'nde Final Etabı'nın son günü, 13.30'daki Bodrum Belediyesi Bodrum Spor - İstanbul Büyükşehir Spor Kulübü maçı ile başlayacak. Bahçelievler Belediye - Aras Kargo karşılaşması ise 18.00'de oynanacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Üstündağ, Türk Sporu Kongresi’ne Konuşmacı Olarak Katıldı
Başkan Üstündağ, Türk Sporu Kongresi’ne Konuşmacı Olarak...
Halkbank'tan 3 isme teşekkür
Halkbank'tan 3 isme teşekkür