Arkas Spor, CEV Kupası’nda Yarı Finalde
Reklam

Arkas Spor, CEV Kupası’nda Yarı Finalde

EV Volleyball Cup 2024 Play-Off çeyrek final ikinci maçında Arkas Spor, İzmir’de konuk ettiği Olympiakos’u 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.

07 Şubat 2024 - 23:02

Yunanistan’daki ilk maçı 3-2 kaybeden temsilcimiz bu sonuçla adını son 4 takım arasına yazdırdı.

Arkas Spor’un genç smaçörü Efe Mandıracı ürettiği 22 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Bu oyuncuyu 11 sayıyla Burutay Subaşı ve 9 sayıyla Gyorgy Grozer takip etti.

ARKAS SPOR:3 - OLYMPIAKOS:0
SALON: Atatürk Voleybol Vestel Spor Kompleksi
HAKEMLER: Slobodan Kovacevic (Karadağ), Eldar Aliyev (Azerbaycan)
ARKAS SPOR: Nikolay Kartev, Ulaş Onur Topbaşlı, Efe Mandıracı, Ertuğrul Gazi Metin, Gyorgy Grozer, Burutay Subaşı (Ahmet Karataş, Halil İbrahim Yücel)
OLYMPIAKOS: Koumentakis, Tzourits, Stern, Hidalgo, Pajenk, Travica (Karasavvidis, Tziavras, Dalakouras, Bonatto)
SETLER: 25-23, 25-22, 25-21
SÜRE: 81 dakika (26, 27, 28)

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • sporsever
    2 ay önce
    Castellani Polonya takımlarıyl..Castellani Polonya takımlarıyla karşımıza çıktığında canımızı yakmıştı ama Olimpiyakos projesi meşhur, pahalı ve tanıdık oyuncu kadrosuna karşın takımlarımıza karşı işlemedi. Ligimizin eski şöhretleri Ziraat önünde varlık gösterememişler ama Arkas'a bir diş geçirmişlerdi geçen hafta. Arkas beklendiği gibi o dişi söktü, attı. Tabeladan okunduğu kadarıyla üç set de çekişmeli geçti, başka türlü de olamazdı, başka branşlarda ünlü olan bu Yunan kulübünün Türk takımlarına karşı başarılı olma güdüsünün üstesinden gelmek efor ister. TV'dan izleme şansımızın olmadığı Arkas'ın hakettiği yere kadar ilerlemesini dilerim. Ufukta beliren "Türk finali" olasılığı heyecan veriyor. Keşke futbol-basketle kafayı bozmuş ve bu nedenle voleybol takımlarımızın yaptığı önemli işlerin farkına varamayan TV kanalları da bu heyecanı hissedebilselerdi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Üstündağ, Türk Sporu Kongresi’ne Konuşmacı Olarak Katıldı
Başkan Üstündağ, Türk Sporu Kongresi’ne Konuşmacı Olarak...
Halkbank'tan 3 isme teşekkür
Halkbank'tan 3 isme teşekkür