Aydın Büyükşehir Belediyespor’da büyük değişim

Aydın Büyükşehir Belediyespor'da büyük değişim

Vestel Venus Sultanlar Ligi'ndeki ilk yılında baraj maçlarıyla kümede kalmayı başaran Aydın Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi hem teknik heyet hem de oyuncu kadrosunda değişime gitti.

08 Haziran 2019 - 14:16

Sultanlar Ligi'ndeki ilk yılında baraj maçlarıyla kümede kalmayı başaran Aydın Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi hem teknik heyet hem de oyuncu kadrosunda değişime gitti. Antrenör Umut Uysal ile yollarını ayırdıktan sonra göreve Alper Hamurcu'yu getiren yönetim dış transferde de kısa sürede 7 oyuncuyla anlaşarak kadroyu büyük ölçüde yeniledi. Şimdiye kadar 4 yerli, 3 de yabancı oyuncuyla el sıkışan mavi-beyazlılar, yeni sezona iddialı bir ekiple gireceğini gösterdi.

Yerli olarak Nilüfer Belediyespor'dan orta oyuncular Hazal Selin ve Hande, Galatasaray'dan milli pasör çaprazı Meryem ve libero Bihter'le el sıkışan Aydın temsilcisi, yeni yabancılarıyla dikkatleri üzerine topladı. Hollandalı milli smaçörler Celeste Plak ve Maret Balkestein ile Belçikalı milli orta oyuncu Dominika Sobolska ile sözleşme imzalayan Aydın ekibinde yönetimin transferleri ses getirdi. Yönetimin iç transferde Erce Su ve Ecem'le yola devam etmek istediği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türk Voleybolu, Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri’nde 3 Farklı Dalda Ödüle Layık Görüldü
Türk Voleybolu, Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri’nde 3...
SMS Grup Efeler Ligi'nde 11.Hafta Sona Erdi
SMS Grup Efeler Ligi'nde 11.Hafta Sona Erdi