Beşiktaş’tan 5 transfer birden
Reklam

Beşiktaş'tan 5 transfer birden

Sultanlar Ligi ekiplerinden Beşiktaş, transfere hız verdi. Kadrosunu şekillendirmeye devam eden Beşiktaş Seda Aslanyürek, Seray Altay, Rida Erlalelitepe, Erçe Su Kasapoğlu, Sude Pehlivan'ı renklerine bağladı.

07 Temmuz 2020 - 13:02 - Güncelleme: 07 Temmuz 2020 - 13:02

Erçe Su Kasapoğlu
Beşiktaş, son olarak Aydın BBSK forması giyen Erçe Su Kasapoğlu’nu renklerine bağladı.
1996 doğumlu Kasapoğlu altyapılarda Fenerbahçe ve Eczacıbaşı forması giymiş ve Yeşilyurt’a transfer olmuştu. Daha sonra Bahçelievler Spor Kulübü’yle bir üst lige çıkma başarısı gösteren genç libero, son iki yıldır Aydın BBSK forması giyiyordu.
 
Sude Pehlivan
Beşiktaş, kadrosuna genç bir isimle takviye yaptı. Geçtiğimiz sezon Edremit Bld. forması giyen Sude Pehlivan, gelecek yıl siyah beyazlılar için mücadele edecek.
Eczacıbaşı altyapısından yetişen Sude Pehlivan 2002 doğumlu ve pasör çaprazı ve smaçör olarak forma giyiyor. Pehlivan, altyapı milli takımlarında da forma giymişti.
 
Seray Altay
Siyah beyazlılar, tecrübeli pasör çaprazı Seray Altay’ı kadrosuna kattı.
Voleybola Eczacıbaşı altyapısında başlayan Altay, daha sonra Galatasaray, Vakıfbank, Yeşilyurt, Sarıyer Bld., Beylikdüzü takımlarında mücadele etti.
Milli takımlarda da görev alan Altay, 2014-2015 sezonunda da Beşiktaş forması giymişti.
 
Seda Aslanyürek
Beşiktaş, dış transferde önemli bir ismi kadrosuna kattı. Tecrübeli smaçör Seda Aslanyürek, gelecek sezon siyah beyazlı ekip için mücadele edecek.
Kariyerinde Türkiye Şampiyonluğu, CEV Kupası, Şampiyonlar Ligi, Dünya Külüpler Kupası Şampiyonluğu gibi önemli başarılar bulunan 34 yaşındaki tecrübeli isim, voleybola doğum arası verdikten sonra geçtiğimiz sezon PTT formasıyla sahalara dönmüştü.
 
Rida Erlalelitepe
Siyah beyazlı ekip, son olarak Nevşehir Bld. forması giyen smaçör Rida Erlalelitepe’yi kadrosuna kattı.
1996 İzmir doğumlu olan Rida Erlalelitepe, voleybola 10 yaşında Arkas Spor Kulübü’nde başladı. Bir yıl sonra yaş grubu takımı kadrosunda yer aldı ve dört sezon Arkas altyapı takımlarında forma giydi. 2013 yılında Eczacıbaşı’na transfer olan oyuncu, 2014-2015 sezonunda kiralık olarak Sarıyer Belediyespor, 2015-2016 sezonunda Yeşilyurt, 2016-2017 Sarıyer Belediyespor, daha sonrasında Seramiksan, İlbank, Beşiktaş ve Nevşehir Bld.’de forma giydi.
Arkas yaş grubu takımıyla Türkiye üçüncülüğü, yıldız takımıyla Türkiye altıncılığı olan Erlalelitepe, okul takımlarından İzmir Bornova Koleji ile Türkiye üçüncülüğü, Ankara Doğa Koleji ile de üç Türkiye üçüncülüğü elde etti. 2013 Yıldızlar Avrupa ve Dünya Şampiyonası için 2010-2011 sezonunda TVF Spor Lisesi projesinde yer alan Erlalelitepe, üç sezon TVF Spor Lisesi Voleybol İhtisas Kulübü adına ikinci ligde oynadı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Play-off 3/4.lük etabı tamamlandı
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Play-off 3/4.lük etabı tamamlandı