CEV Plaj Voleybolu Avrupa Kupası Başlıyor
Reklam

CEV Plaj Voleybolu Avrupa Kupası Başlıyor

Avrupa Voleybol Konfederasyonu’nun (CEV) bu yıl ilk kez düzenleyeceği Plaj Voleybolu Avrupa Kupası organizasyonunda heyecan başlıyor.

04 Ekim 2023 - 23:25

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle 5-9 Ekim 2023 tarihlerinde Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Ören Plajı’nda gerçekleştirilecek organizasyona kadınlar ve erkeklerde Türkiye’nin yanı sıra Avusturya, Azerbaycan, Çekya, Estonya, Ermenistan, Fransa, Hırvatistan, Güney Kıbrıs Rum Kesimi,  Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Moldova, Slovenya ve İspanya olmak üzere toplam 16 ülke katılım gösterecek.

Avrupa Kupası müsabakaları “Kulüp vs. Kulüp” formatına göre yapılacak ve her bir kulüp ikişer takım ile kupa organizasyonuna katılacak. Her bir kulüpte kadro; 2 takım, en az 4, en fazla 6 sporcudan oluşacak.

Erkek ve kadınlarda toplam 10.000 Avro para ödülünün dağıtılacağı organizasyonda kazananlar 5.000 Avro para ödülünün sahibi olacak.

Avrupa Kupası organizasyonunda ülkemizi kadınlarda Altınyurt Spor Kulübü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, erkeklerde ise TVF Spor Lisesi Voleybol İhtisas Kulübü ve Kartal Anadolu Spor Kulübü temsil edecek.

Kadınlarda Altınyurt Spor Kulübü A Grubu’nda İtalya’dan Beach Volley Training Beinasco, Fransa’dan RE Beach Club, Avusturya’dan Bergstrand BV ve Azerbaycan’dan Azerrail Bakü ile Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü B Grubu’nda Çekya’dan Telocvicna Jednota Sokol Brno, İspanya’dan CV Majadahonda Madrid, Slovenya’dan Ludus Ljubjlana ve Macaristan’dan Edra Tata takımları ile mücadele edecek.

Erkeklerde de Kartal Anadolu Spor Kulübü A Grubu’nda İtalya’dan Beach Volley Training Beinasco, Avusturya’dan ABC Wörthersee, İspanya’dan Beachbol La Malva Valencia ve Azerbaycan’dan Murov Bakü ile, TVF Spor Lisesi Voleybol İhtisas Kulübü B Grubu’nda Çekya’dan Beach Club Strahov, Fransa’dan Montpellier Beach Volley, Macaristan’dan Srse Budapest ve Slovenya’dan Ludus Ljubjlana takımları ile mücadele edecek.

Kadınlarda maç programına ulaşmak için tıklayınız.

Erkeklerde maç programına ulaşmak için tıklayınız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Üstündağ, Türk Sporu Kongresi’ne Konuşmacı Olarak Katıldı
Başkan Üstündağ, Türk Sporu Kongresi’ne Konuşmacı Olarak...
Halkbank'tan 3 isme teşekkür
Halkbank'tan 3 isme teşekkür