Eczacıbaşı Dynavit, devreyi lider bitiriyor
Reklam

Eczacıbaşı Dynavit, devreyi lider bitiriyor

Misli.com Sultanlar Ligi 11. hafta ertelenen karşılaşmasında Bolu Belediyespor’u konuk eden Eczacıbaşı Dynavit, rakibini evinde, 3-0 mağlup ederek ligin ilk yarısını galibiyetle tamamladı.

06 Ocak 2023 - 18:48

Eczacıbaşı Dynavit, maçın başından sonuna kadar oyunun hakimiyetini elinde tutarken, 25-16, 25-16 ve 25-xx setlerle sahadan galibiyetle ayrıldı.
 
Maçın birinci setine üst üste bulduğu sayılarla başlayan turuncu beyazlılar, farkı 6 sayının üzerine kadar çıkardı. Kaptan Tijana Boskovic ve Hande Baladın ise bulduğu sayılarla ilk setin öne çıkan isimlerden oldular.
 
İkinci ve üçüncü setlerde de rakibi karşısındaki etkili performansı elinden bırakmayan Eczacıbaşı Dynavit, 25-16 ve 25-21’’lik set skorlarıyla maçı 3-0 kazandı. Aldığı 13 sayıyla Hande Baladın maçın en skorer ismi oldu. Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular toplamda 4 servis ve 10 blok sayısı elde etti.
 
Karşılaşma sonrası görüşlerini aktaran Eczacıbaşı Dynavit milli smaçörü Hande Baladın, “Öncelikle, herkesin yeni yılını kutluyorum. Kaldığımız yerden devam ediyoruz ve yılın ilk maçında kazanmak istiyorduk. Etkili performansımızla aldığımız bu galibiyetle beraber ligin ilk yarısında yenilgisiz lider bir şekilde tamamlamış olduk. Takım arkadaşlarımı gösterdikleri performanstan ötürü kutluyorum. Önümüzde kritik bir süreç var. Önce Şampiyonlar Ligi, sonrasında da Fenerbahçe Opet derbisine hazırlanacağız.” dedi.
 
Öte yandan Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, “İkinci yarı için yaptığımız yoğun hazırlıklardan sonra başlangıç açısından iyi bir maç oldu. Tüm oyuncularımızı oynatma fırsatımız oldu, herkesi forma sokmak için iyi bir maçtı. Bundan sonrasında da zorlu maçlar bizi bekliyor, çok kısa zamanda zorlu bir fikstürümüz var, bu süreci en iyi şekilde atlatabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 
Eczacıbaşı Dynavit:3 – Bolu Belediyespor:0
Salon: Eczacıbaşı Spor Salonu
Hakemler: Caner Çildir, Tuncay Sevim.
Eczacıbaşı Dynavit: Yasemin, Ognjenovic, Hande, Beyza, Boskovic, Voronkova, Simge (L), Saliha, Elif, Jack-Kısal, Heyrman, Yaprak, Aybüke.
Bolu BLD: Cansu, Kodala, Seher, Dixon, Buket, Ece, Selin (L), Tuana, Gizem, Selin (L), Hilal.
Setler: 3-0 (25-16, 25-16, 25-21)
Süre: 68 dakika (21,23,24)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Yarı Final...