Eczacıbaşı Dynavit, Hırvatistan’da hazırlık kampına gidiyor
Reklam

Eczacıbaşı Dynavit, Hırvatistan’da hazırlık kampına gidiyor

2022-2023 sezonu hazırlıklarını İstanbul’da yaptığı antrenmanlarla sürdüren Eczacıbaşı Dynavit, Hırvatistan’ın Osijek şehrinde hazırlık kampına gidecek.

05 Eylül 2022 - 10:11

Eczacıbaşı Dynavit kadrosunda yer alan ve altyapısında yetiştirdiği genç oyuncularıyla çalışmalarını hızlandıran turuncu beyazlılar, Hırvatistan Milli Takımıyla ikili kampa girecek.

Eczacıbaşı Dynavit Voleybol Takımının ve aynı zamanda Hırvatistan Milli Takımı’nın başantrenörü Ferhat Akbaş, “Milli Takımda olmayıp antrenmanlara devam eden oyuncularımızla, altyapıdaki genç takım oyuncularımızın kaynaşması ve sezon öncesi yüklemelerimizi tamamlamak adına bizim için önemli bir hazırlık olacak. Hırvatistan’ın Osijek şehrinde kampımızı gerçekleştireceğiz. Makedonya’da U19 Milli Takımında yer alan altyapı sporcularımızı da Hırvatistan’a getirerek, hem A Takım hem de altyapı sporcularımızı gözlemlemiş olacağız. Benim Hırvatistan Milli Takımındaki görevim sebebiyle iki takımı da beraber gözleme ve çalıştırma fırsatı yakalayabileceğim için ayrıca mutluyum. Aynı şekilde İstanbul’a bir hafta sonra Hırvat Milli Takımını getirerek, yapacağımız hazırlık maçlarıyla iki takımı da hazırlayacağız” diyerek kamp öncesi görüşlerini aktardı.

Eczacıbaşı Dynavit, 4 Eylül Pazar günü Osijek’e doğru yola çıkacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Yarı Final...