Eczacıbaşı Dynavit kazanmaya devam ediyor
Reklam

Eczacıbaşı Dynavit kazanmaya devam ediyor

Misli.com Sultanlar Ligi’nin 19. Hafta mücadelesinde evinde PTT ile karşılaşan Eczacıbaşı Dynavit, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

11 Mart 2023 - 20:44

Eczacıbaşı Dynavit, 6 Şubat’ta ülkemizde meydana gelen depremde etkilenen çocuklar için maça gelen tüm taraftarlarına yanlarında oyuncak getirme çağrısında bulundu. Maç öncesinde her maç olduğu gibi “Geçmiş olsun Türkiye” pankartıyla sahada olan Eczacıbaşı Dynavit, 50 depremzede çocuğu da salonda ağırladı.

Eczacıbaşı Dynavit’in rotasyon ağırlıklı çıktığı karşılaşmanın ilk setini PTT 25-22 kazanarak skoru 1-0’a getirdi.

İkinci sette oyuna dahil olan takım kaptanlarından Tijana Boskovic ve Maja Ognjenovic ile maça tekrar ağırlığını koyan turuncu beyazlılar ikinci seti 25-11 kazandı.

Üçüncü sette de oyundaki üstünlüğünü koruyan turuncu beyazlılar, seti 25-8 kazanarak durumu 2-1’e getirdi. Aldığı 6 sayıyla orta oyuncu Yasemin Güveli ön plana çıkan isimlerden biri oldu.

Çekişmeli rallilere sahne olan dördüncü ve son seti 25-xx kazanan Eczacıbaşı Dynavit karşılaşmayı 3-1 kazandı. Turuncu beyazlılar galibiyetle beraber kazanma serisini 19 maça çıkarırken liderliğini sürdürdü.

Aldığı 21 sayıyla takım kaptanlarından Tijana Boskovic günün en skorer ismi oldu. 13 sayıyla Saliha Şahin ve 11 sayıyla Yasemin Güveli galibiyette önemli rol oynadı. Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular, 8 servis ve 11 blok sayısı elde etti.

Eczacıbaşı Dynavit:3 - PTT:1
Salon: Eczacıbaşı Spor Salonu
Hakemler: Caner Çildir, Selçuk Görmen
Eczacıbaşı Dynavit: Elif, Yaprak, Beyza, Fabris, Hande, Heyrman, Aybüke (L), Boskovic, Ognjenovic, Saliha, Jack-Kısal, Simge (L), Yasemin, Voronkova.
PTT: Mısra, Derin, Janset, Mislina, Merve, Büşra, Derya (L), Sema Nur (L), Sude Naz, Elif Su.
Setler: 3-1 (25-22, 25-11, 25-8, 25-21)
Süre: 81 dakika (27,19,16,23)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist