Eczacıbaşı VitrA, deplasmanda galip
Reklam

Eczacıbaşı VitrA, deplasmanda galip

Eczacıbaşı VitrA, Sistem9 Yeşilyut’u deplasmanda 3-0 mağlup etti.

13 Ocak 2021 - 22:59

Misli.com Sultanlar Ligi 16. Hafta erteleme maçında Sistem9 Yeşilyurt ekibine konuk olan Eczacıbaşı VitrA, sahadan 25-21, 25-15 ve 25-20’lik setlerle 3-0 galip ayrıldı.
 
Çekişmeli başlayan mücadelenin birinci setinde teknik molaya ev sahibi 12-10 önde girdi. Mola sonrası Hande Baladın’ın kritik yerdeki hücumuyla öne geçen Eczacıbaşı VitrA, seti 25-21 aldı.
 
İkinci sete daha hızlı başlayan ekip turuncu beyazlılar oldu. Kaptan Boskovic’in servis sayısıyla teknik molaya 12-5 önde giren Eczacıbaşı VitrA, orta oyuncu Yasemin’in bloklarıyla dikkat çektiği seti 25-15 kazandı.
 
Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü sette konuk ekip kontrolü elinde tutarak rakibinin öne geçmesine izin vermedi. Beyza’nın bloğuyla maç 3-0 sonlandı.
 
Kaptan Boskovic’in 23 sayıyla en skorer olduğu mücadelede Eczacıbaşı VitrA’lı oyuncular, toplamda 14 blok sayısı elde etti.
 
Sistem9 Yeşilyurt – Eczacıbaşı VitrA: 0-3
Salon: TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu
Hakemler: Nurper Özbar, Recep Karakoç.
Sistem9 Yeşilyurt: Buket, Derya, İlayda, Alexia, Lana, Jennifer, Aybüke (L), Burcu, Derya, Ece, Bihter, Duygu, Zeynep.
Eczacıbaşı VitrA: Thompson, Yasemin, Boskovic, Hande, Beyza, Elif, Simge (L), Mirkovic, Fatma, Saliha.
Setler: 0-3 (21-25, 15-25, 20-25)
Süre: 81 dakika (28,25,28)
 
Maç sonu yorumlar
Marco Motta: “Bugün blokta ve serviste iyi bir performans sergiledik. Karşılamada ve defansta daha iyi olabilirdik ama uzun bir aradan sonra ilk defa maç oynadığımız için böyle bir sonuçla sahalara geri dönmüş olmamız mutluluk verici.”
Beyza Arıcı: “Mücadeleyi asla bırakmayan bir takıma karşı oynadık. Set vermeden kazandığımız için ayrıca mutluyuz. Takım oyunumuzu sahaya koyduğumuzu düşünüyorum. Herkesi tebrik ediyorum.”
Sladjana Mirkovic: “Verdiğimiz aranın ardından galibiyetle dönüş yaptık. Önümüzde zorlu bir derbi maçı var. Tempomuzu düşürmeden kalan maçlarımızı da kazanmak istiyoruz. Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist