Eczacıbaşı VitrA, lige galibiyetle başladı

Eczacıbaşı VitrA, lige galibiyetle başladı

2019-2020 sezonu Sultanlar Ligi birinci hafta karşılaşmasında Beylikdüzü Voleybol İhtisas Spor’a konuk olan Eczacıbaşı VitrA, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

13 Ekim 2019 - 02:12 - Güncelleme: 13 Ekim 2019 - 02:15

Mücadelenin birinci setinde Yasemin Güveli’nin art arda servisleriyle ivme yakalayan turuncu beyazlılar, toplamda 6 blok sayısı elde ettiği seti 25-14 önde kapattı.

İkinci sete ev sahibi ekip hızlı bir giriş yapsa da dengeli bir oyunla tekrar öne geçmeyi başaran Eczacıbaşı VitrA ekibi, teknik molaya 12-10 önde girdi. Blokta istikrarlı devam eden turuncu beyazlılar, Beyza Arıcı’nın hücumlarıyla seti 25-22 kazandı.

Karşılaşmanın son setinde Hande Baladın servis noktasındayken farkı açan Eczacıbaşı VitrA, Melis Durul ve Saliha Şahin’in de etkili oyunuyla maçı 3-0 sonlandırdı.

Turuncu beyazlıların en skorer isimleri; Beyza (12), Melis (10) ve Yasemin (10) oldu.

İkinci hafta mücadelesinde Eczacıbaşı VitrA, 16 Ekim Çarşamba günü, saat 18:30’da, Bursa ekibi Nilüfer Belediyespor’u konuk edecek.

Beylikdüzü Voleybol İhtisas Spor:0 – Eczacıbaşı VitrA:3
Salon: Beylikdüzü Spor Kompleksi - İstanbul
Hakemler: Serdar Nişancıoğlu, Akif Altın
Beylikdüzü V.İ.: Tuğçe, Elçin, Deniz, Bahar, Merve, Buse, Simay (L), Buse.
Eczacıbaşı VitrA: Hande, Melis, Beyza, Saliha, Lloyd, Yasemin, Buse (L), Simge.
Setler: 0-3 (14-25, 22-25, 5-25)
Süre: 62 dakika (20, 25, 17)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Filenin Efeleri'nin Son 16 Turundaki Rakibi Hollanda Oldu
Filenin Efeleri'nin Son 16 Turundaki Rakibi Hollanda Oldu
Filenin Efeleri Dünya Şampiyonasında Namağlup Son 16 Turunda
Filenin Efeleri Dünya Şampiyonasında Namağlup Son 16 Turunda