Emre Tayaz: Hedefimiz üç kulvarda kupa
Reklam

Emre Tayaz: Hedefimiz üç kulvarda kupa

Halkbank’ın milli orta oyuncusu Yunus Emre Tayaz, müthiş bir uyum sağladıklarını, üst düzey arkadaşlık ve yardımlaşma ile sinerji yarattıklarını söyledi.

24 Şubat 2023 - 10:57

Ülkemizi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli iki deprem nedeniyle spor karşılaşmalarına ara verilmişti.

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) liglerin 4 Mart itibarıyla başlama kararı ile Lig lideri Halkbank da zorlu periyodla sahalara dönüş yapacak.

Bu periyod öncesinde açıklamalarda bulunan Milli orta oyuncu Yunus Emre Tayaz karışık duygular içinde olduğunu söyledi. Genç oyuncu deprem ve sonrasında yaşanan acılardan derinden etkilendiklerini ifade ederek, “Etkilenmemek elde değildi. Bu nedenle milletimize geçmiş olsun diyor, kaybettiklerimize rahmet diliyorum” diye konuştu.

Türk erkek voleybol takımları arasında yoluna üç kulvarda devam eden tek takım olduklarını ifade eden Tayaz, “Şu ana kadar istediğimiz gibi ilerliyoruz. Çünkü çok ve efektif çalışıyoruz. Arada iniş çıkışlar oluyor ama o durumlarda gösterdiğimiz reaksiyon bu bölüme kadar olumlu oldu. Umarım daha da iyi oluruz. Yakaladığımız sinerji ile Lig, Avrupa ve kupada mutlu son istiyoruz. Takımımızın kimyası tuttu. Arkadaşlık ilişkilerimiz üst düzeyde. Saha içi ve dışında sürekli iletişim halindeyiz. Yardımlaşıyor ve inanıyoruz. İyi bir takım olmamızda bunların rolü çok büyük” yorumlarını yaptı.

Emre Tayaz kimdir

Voleybola 15 yaşında, bir komşusunun yönlendirmesi ile başladı. Boyunun uzun olması ve sıçrama yeteneği ile orta oyuncu pozisyonuna evrildi. Emre Tayaz dünya voleybolunun yıldızları Simon, Lisinac gibi orta oyuncuları takip etse de her orta oyuncunun pozitif yönlerinden eğitim alıyor, daha çok da kendi oyun karakterine uyan oyuncuları takip ediyor. Kısa süreli hedefleri üç kulvarda kupaya uzanmak ve milli takımda Halkbank’ı temsil etmek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
2024 CEV Kupası Final Rövanş Maçlarında Türk Hakemleri Görev Yapacak
2024 CEV Kupası Final Rövanş Maçlarında Türk Hakemleri Görev...
Şampiyonlar Ligi’nde Yarı Final Rövanş Maçları Başlıyor
Şampiyonlar Ligi’nde Yarı Final Rövanş Maçları Başlıyor