FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu Aydın Etabı’nda 3. Gün Sona Erdi
Reklam

FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu Aydın Etabı’nda 3. Gün Sona Erdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu 2 Yıldızlı Aydın Etabı, 18 Mayıs 2019, Cumartesi günü, erkekler ve bayanlar kategorilerinde oynanan eleme turu ve çeyrek final karşılaşmaları ile devam etti.

19 Mayıs 2019 - 14:20

Erkekler kategorisindeki temsilcilerimizden Hasan Hüseyin Mermer-Engin Özbek ikilisi, 12’li Eleme Turu maçında Norveçli Mol-Bernsten ikilisine 2-0 (19-21, 16-21) mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Bir diğer temsilcimiz Selçuk Şekerci-Sefa Urlu ikilisi ise; 12’li Eleme Turu maçında Avusturya’dan Winter-Hörl ikilisine 2-0 mağlup ederek adlarını çeyrek finale yazdırdı. Temsilcilerimiz, çeyrek final maçında ise; Almanya’dan Winter-Walkenhorst ikilisine 2-0 (18-21, 20-22) mağlup olarak turnuvaya veda etti.

FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu 2 Yıldızlı Aydın Etabı, yarın (19 Mayıs 2019, Pazar) erkekler ve bayanlarda kategorilerinde oynanacak yarı final ve madalya karşılaşmaları ile tamamlanacak. Mücadeleler, saat 16.00’dan itibaren S Sport kanalından ve Eurovolley.tv‘den canlı yayınlanacak.

Seyirci girişinin ücretsiz olacağı bu dev organizasyona tüm halkımız davetlidir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist