Galatasaray Daikin Yasemin Güveli ile 1 yıllık sözleşme...
Reklam

Galatasaray Daikin Yasemin Güveli ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

Galatasaray Daikin, orta oyuncu Yasemin Güveli ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

14 Mayıs 2024 - 17:00

İmza töreni, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara’nın katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gerçekleşti.

Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara ve Yasemin Güveli, imza töreninin ardından Galatasaray Televizyonu Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Yasemin’i aramızda gördüğümüz için gerçekten çok mutluyuz. Bu transferde emeği geçen Asuman Baş’a teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda tüm bu süreç içerisinde bize çok anlayışlı davranan menajer Tunç Avşar’a teşekkür ediyoruz. Kendisi de kulübümüzün üyesidir. Yasemin çok övgü aldı transferi duyulduktan sonra ama bu övgülerin kat kat fazlasını maçlar sırasında ve maçlardan sonra da olacağından ben eminim. Çalıştayda da söyledim, önümüzdeki sene artık bu toparlanma süreci bitmiştir. Son iki senedir bizimle çalışan tüm oyuncularımıza fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu sezondan itibaren zirveyi zorlayan, çok iyi bir takımın başarı performansını herkes görecek.”

Yasemin Güveli ise şunları söyledi:

“Çok heyecanlıyım böyle bir camiaya transfer olduğum için. Bu formayı olabildiğince gururlu ve şanlı bir şekilde terleteceğimden emin olabilirsiniz. İnanılmaz güzel mesajlar aldım. Taraftarımız desteğini şimdiden bana hissettirmeye başladı. Sezonun içinde bunların daha fazlasını göreceğimden eminim. Ben de onların verdiği desteği daha güzel bir şekilde sahaya yansıtacağımdan eminim.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sercan Yüksel Bıdak Halkbank'ta
Sercan Yüksel Bıdak Halkbank'ta
U16 Kadın Milli Takımımız Sırbistan’ı Mağlup Etti
U16 Kadın Milli Takımımız Sırbistan’ı Mağlup Etti