Galatasaray’dan toplu imza töreni
Reklam

Galatasaray'dan toplu imza töreni

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı yeni transferlerinin imza töreni, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’ndaki Basın Toplantı Odası’nda gerçekleşti.

18 Ağustos 2022 - 16:27

İmza törenine Voleybol Takımları İdari Menajeri Neslihan Turan, Kadın Voleybol Takım Menajeri Asuman Baş, sözleşme yenilenen oyuncu İlkin Aydın ile yeni transferler Ayçin Akyol, Fulden Ural, Karmen Aksoy ve Nazlı Eda Kafkas katıldı.

İmza törenini, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Cibara ve İsmail Sarıkaya ile eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Turhan Özen de takip etti.

Yeni transferlerin imza töreni, Voleybol Takımları İdari Menajeri Neslihan Turan’ın konuşmasıyla başladı.

Neslihan Turan, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Yönetim Kurulu Üyelerimiz, değerli misafirlerimiz hoş geldiniz. Bugün şubemiz adına 5 önemli sporcunun imza törenini gerçekleştiriyoruz. Bizim için çok önemli dakikalar. Eminim sporcularımız için de aynı duygular geçerlidir. Zorlu bir sezon bizi bekliyor. Umarım güzel anılar ve kazanılan güzel maçlar biriktirebiliriz. Kulübümüz adına tüm sporculara hoş geldin diyorum.”

Genç ve dinamik bir ekip kurduklarını belirten Kadın Voleybol Takım Menajeri Asuman Baş ise “Değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz, sporcularımız ve ailelerimiz hepiniz hoş geldiniz. Bu sene Galatasaray HDI Sigorta olarak mevcut tecrübeli sporcularımızın yanına genç, dinamik bir ekip daha ekliyoruz. Milli takım oyuncuları aynı zamanda da tecrübeli oyuncular. Biz takımımıza çok güveniyoruz. Zorlu bir süreç olacak. Geç başlayacak ve geç bitecek sezon. Hafta içi, hafta sonu oynayacağımız bir sezon. Bütün ekibime sakatlıksız, başarılı bir sezon diliyorum.” ifadelerini kullandı.

3 yıllık yeni sözleşmeye imza atan İlkin Aydın, “Galatasaray gibi büyük bir camianın sporcusu olmaktan gurur duyuyorum. Umarım bu sezon da herkes için başarılarla dolu, güzel anılar biriktirdiğimiz bir sezon olur. Tabii ki taraftarımızı da yanımızda tam destek istiyoruz. Umarım onlarla da güzel bir sezonu tamamlarız.” şeklinde konuştu.

Sarı Kırmızılı ekip ile 2 yıllık sözleşme imzalayan genç orta oyuncu Ayçin Akyol ise şu ifadeleri kullandı:

“Galatasaray gibi büyük bir camianın parçası olduğum için inanılmaz mutlu ve gururluyum. Bu beni çok heyecanlandırıyor. Umuyorum ki bu sezon ve önümüzdeki sezonda birlikte çok güzel işler başaracağımıza, çok güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Beni çok güzel bir şekilde karşılayan, mesaj atan tüm Galatasaray taraftarına çok teşekkür ediyorum. Tüm sezon boyunca desteklerini bizden esirgememelerini rica ediyorum. Her zaman birlikte daha güçlüyüz.”

1 yıllık sözleşmeye imza atan tecrübeli smaçör Fulden Ural da “Öncelikle böyle büyük bir camiada olduğum için çok mutluyum. Umarım bir sezon hedeflerimizin hepsine ulaşırız. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Herkese mutlu, sağlıklı, güzel bir sezon diliyorum.” dedi.

Kiralık olarak kadromuza katılan genç orta oyuncu Karmen Aksoy, “Galatasaray camiasına katıldığım için çok mutluyum öncelikle. En çok da Galatasaray taraftarının önünde oynayacağım için çok mutluyum. Bütün takım arkadaşlarıma sağlıklı bir sezon geçirmeyi diliyorum.” ifadelerini kullandı.  

Galatasaray ile 1 yıllık sözleşme imzalayan genç pasör Nazlı Eda Kafkas ise şunları söyledi:

“Herkese merhaba. Böyle büyük bir camianın ve ailenin bir parçası olmak gerçekten çok gurur verici benim için. Tüm takım arkadaşlarıma sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum.”

İmza töreni, imzaların atılması ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Play-off 3/4.lük etabı tamamlandı
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Play-off 3/4.lük etabı tamamlandı