Guidetti: Daha iyi oynamalıyız
Reklam

Guidetti: Daha iyi oynamalıyız

FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası'nda Kanada'yı 3-0 mağlup eden Filenin Sultanları'nın Başantrenörü Giovanni Guidetti, "Kazandığımız için mutluyum ama oyunumuzu düzeltmeliyiz. Eğer böyle oynarsak çeyrek finale uzağız" dedi.

06 Ekim 2022 - 13:02

Filenin Sultanları, FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası'nda Kanada'yı 3-0 mağlup etti.

Maçın ardından, millilerimizin başantrenörü Giovanni Guidetti TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu.

Galibiyete rağmen oyundan memnun olmadığını söyleyen Guidetti, "Bugünü nasıl anlatsam, bilemiyorum. En az paha ile en yüksek faydayı sağladığınız bir ürün gibi düşünün bugünkü maçı. Çoğu elementte sahada kötü bir kaliteyle oynadık. Buna rağmen Kanada'dan daha iyiydik. Bunun için mutluyum. Eğer böyle oynarsak çeyrek finale uzağız." ifadelerini kullandı.

Ebrar'ın performansına değinen İtalyan çalıştırıcı, "Sadece bugünün özelinde söylemiyorum. Ebrar Karakurt, genel olarak bu turnuvada göz kamaştırıcı bir performansa sahip. Çok inişli-çıkışlı oyun sergilemiyor. Onun performansıyla gurur duyuyoruz." dedi.

Guidetti, grubun kalan maçlarıyla ilgili şu sözlerle röportajını noktaladı:

"ABD ve Sırbistan'a karşı en iyisini yapmamız gerekiyor. Bugünkü gibi kaltiesiz oynarsak şansımız yok ama oyunumuzu ve saha içi davranışlarımızı düzeltirsek şansımız var. Aksi durumda çok kısa iki maç bizi bekler. Bu takım gösterdi ki dünyadaki her takımı yenebilir, her takıma yenilebilir."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...