Hande Baladın ve “Biz Evde Yokuz” bölümleriyle devam ediyor
Reklam

Hande Baladın ve “Biz Evde Yokuz” bölümleriyle devam ediyor

Red Bull, “Yol Arkadaşım” podcast serisine yepyeni ve ilgi çekici bölümler eklemeye devam ediyor.

28 Aralık 2021 - 12:05

Serinin beşinci ve altıncı bölümlerinde İsmail Türküsev, Red Bull sporcusu ve milli voleybolcu Hande Baladın ile ‘Biz Evde Yokuz’ bloglarıyla tanınan Duygu Şar ve Bilgehan Çelik’i ağırlıyor.

Red Bull, “Yol Arkadaşım” podcast serisini keyifli içerikleriyle dikkat çeken bölümler ile zenginleştirmeyi sürdürüyor. Popüler konukları, gündemi takip eden konu başlıkları, eğlenceli ve merak uyandırıcı pek çok içeriğiyle öne çıkan serinin yeni konukları, Red Bull sporcusu ve milli voleybolcu Hande Baladın ile en uzun gece 21 Aralık’a özel olarak ‘Biz Evde Yokuz’ bloglarıyla tanınan Duygu Şar ve Bilgehan Çelik oldu.

Olimpiyat köyü, totemler ve boyoz

Geçtiğimiz yaz dünya üçüncülüğüyle tamamladıkları Olimpiyat sürecinin ve Olimpiyat köyünde bulunmanın nasıl bir his olduğuyla başlayan sohbet, Baladın’ın maç totemlerini anlatmasıyla eğlenceli bir hal alıyor.

Voleybol Milli Takımı’nın yolculuklardaki müzik seçkisini oluşturmayı altı senedir üstlenen Baladın’ın DJ’lik kariyerinin de konuşulduğu sohbette, deplasman yolculukları, Simge Aköz’le arkadaşlığı, gevrek, boyoz ve çok daha fazlası masaya yatırılıyor.

Karavan hayatı, Lübnan’da bir gece yolculuğu ve Machu Picchu’ya yürüyerek gitmek
21 Aralık’ta yılın en uzun gecesine özel yayınlanan bölümde ise İsmail Türküsev bu kez ‘Biz Evde Yokuz’ bloglarıyla tanınan Duygu Şar ve Bilgehan Çelik’i ağırlıyor. Seyahatlerine başlama serüvenleri ve yola çıktıkları ilk karavanlarının hikayesi ile başlayan sohbette ikili yolculukları içinde unutamadıkları en uzun geceyi, gün batımlarını ve favori rotalarını da paylaşıyor. Sevilen çift aynı zamanda yolculuğa çıkmadan önce gerçekleştirdikleri ritüellerden sevdikleri uzun yol filmlerine, Etiyopya’dan Filipinler’e ve Machu Picchu’dan Burning Man’e kadar pek çok detayı da yılın en uzun gecesine özel kaydedilen bölümde dinleyicilerle paylaşıyor.

Şehirler arası ya da şehir içi yolculukların yanı sıra, spordan açık hava aktivitelerine, kısacası hayatın her anına eşlik eden ve birbirinden enerjik sürpriz konuklarla devam edecek Red Bull “Yol Arkadaşım” serisine redbull.com/yolarkadasim adresinden ve tüm podcast platformları üzerinden erişilebiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Play-off 3/4.lük etabı tamamlandı
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Play-off 3/4.lük etabı tamamlandı
Dünya 1 Numarası Filenin Sultanları’nın 2024 VNL Geniş Kadrosu Belli Oldu
Dünya 1 Numarası Filenin Sultanları’nın 2024 VNL Geniş Kadrosu...