İzzet Ünver ve Metin Toy’un sözleşmesi uzatıldı

İzzet Ünver ve Metin Toy'un sözleşmesi uzatıldı

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol takımında İzzet Ünver ve Metin Toy ile yeniden sözleşme imzalandı.

01 Mayıs 2021 - 14:52

Fenerbahçe HDI Sigorta yeni sezon yapılanması kapsamında iki oyuncusuyla daha sözleşme tazeledi. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada İzzet Ünver ile 2 yıl, Metin Toy ile 1 yıl daha anlaşmaya varıldığı ifade edildi.

Fenerbahçe Spor KUlübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamalar şu şekile;

"Altyapımızdan yetişen ve uzun yıllardır sarı lacivertli formayı giyen başarılı smaçör İzzet Ünver, iki yılda daha bizimle. 2021-2022 ve 2022-2023 sezonlarında takımımızın formasını giyecek olan İzzet Ünver’e başarılar diliyoruz."

"Altyapısında yetiştiği takımımızın başarıyla formasını terleten ve elde edilen başarılarda önemli rol oynayan pasör çaprazı Metin Toy, gelecek sezon da sarı lacivertli formayı giyecek. 2021-2022 sezonunda takımımızın formasını giyecek olan Metin Toy’a başarılar diliyoruz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
U16 Erkek Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası İçin Kampa Girdi
U16 Erkek Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası İçin Kampa Girdi
Plaj Voleybolu Hazırlık ve Genel Yetenek Seçme Kampı Antalya'da Başladı
Plaj Voleybolu Hazırlık ve Genel Yetenek Seçme Kampı Antalya'da...