Kaan Atmaca yuvada kaldı
Reklam

Kaan Atmaca yuvada kaldı

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig takımlarından Akkuş Belediyespor, iç transferde Pasör Kaan Atmaca ile yeniden anlaşmaya vardı.

01 Temmuz 2020 - 20:30

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Akkuş Belediye Spor Başkanı Soner Efil; "Kaan, geçtiğimiz sezon takımımıza katkısı olan değerli bir oyuncumuzdu. Kendisiyle yola devam etme kararı aldık. Yeni sezonda kendisinden çok şey bekliyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

1998 doğumlu 1.90 boyundaki tecrübeli ve genç oyuncu Atmaca, 2015/2016 Torul Gençlerbirliği 1. Lig, 2016/2017 Bulancak Belediye Spor 1. Lig, 2017/2018 Torul Gençlerbirliği Efeler Ligi, 2018/2019 Torul Gençlerbirliği 1.Lig ve son olarak 2019/2020 Akkuş Belediye Spor’da forma giymişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Voleybol Milletler Ligi Ankara Etabı Kapsamında Open Court Etkinliği Düzenlendi
Voleybol Milletler Ligi Ankara Etabı Kapsamında Open Court...
Filenin Sultanları, Voleybol Milletler Ligi'nin İkinci Haftasında Ankara'da Sahne Alacak
Filenin Sultanları, Voleybol Milletler Ligi'nin İkinci Haftasında...