Kılıç Silifke İdman Yurdu tam gaz
Reklam

Kılıç Silifke İdman Yurdu tam gaz

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi 3. Grupta mücadele eden Kılıç Silifke İdman Yurdu deplasmanda oynadığı Pema Koleji maçını da 3-1 kazanarak yoluna devam etti.

10 Kasım 2020 - 14:55

Birinci sete Silifke iyi başladı. Fazla servis kaçıran Silifke İdmanyurdu 12-11 ilk teknik mola sonrasında orta hücumlar ile sayılar bularak seti 25-19 kazandı.

İkinci sette başa baş bir oyun vardı. Ev sahibi ekip Pema Koleji etkili başladı. Silifke ise Orta hücumlarla denge sağlamaya çalıştı. Hakem kararlarının olumsuz olarak maça yansıması sonrası her iki takım oyuncuları ve teknik heyetler arasında gerginlik yaşandı. Seti 25-17 kazanan Pema Koleji durumu 1-1 yaptı.

Üçüncü sette de büyük bir çekişme yaşandı. Konuk ekip Pasörü Kaan ile orta hücumları iyi değerlendirdi ve seti 25-23 kazanarak durumu 2-1 yaptı.

Dördüncü sette de rakibi karşısında hücum ve savunmada iyi olan Kılıç Silifke İdman Yurdu Seti 25-20 maçı da 3-1 kazanarak grupta üçüncü galibiyetini elde etti.

Karşılaşmanın sonunda açıklamalarda bulunan Antrenör Eyüp Doğan, “Stresli bir maç oldu. Rakibimizi mücadelesinden dolayı kutluyorum. Biz yolumuza devam etmek istiyoruz bu maçı kazanmak bizim için önemliydi. Şimdi bir haftalık aranın ardından kendi sahamızda zorlu bir maç bizi bekliyor." dedi. 

 

 

 

Kaynak: Bülent KARADAŞ-Editör - Olimpikspor

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!