Köy Okullarına Malzeme Desteği Projesi 9. kez gerçekleşti
Reklam

Köy Okullarına Malzeme Desteği Projesi 9. kez gerçekleşti

İstanbul Voleybol Kulübü’nün 2014 yılından beri sürdürdüğü Köy Okullarına Malzeme Desteği Sosyal Sorumluluk projesinin 2021 yılı yardımı, Köy Okullarına Yardım Projesi Derneği’nin vasıtasıyla Şanlıurfa Eyyübiye Bulduk İlköğretimine gerçekleştirdi.

05 Mart 2021 - 23:01

Kulüp imkanları doğrultusunda voleybol topu, basketbol topu, futbol topu, badminton seti, atlama ipi, huni, çember, dart seti ve ilkyardım malzemelerinden oluşan koliyi okula ulaştırdı.

Öğretmenleri vasıtasıyla kulübe mesaj gönderen minik kardeşlerimiz çok teşekkür ediyoruz ve sizi daima hatırlayacağız notunu ilettiler.

2014 yılında kulüp tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında şu ana kadar Van, Şırnak, Bingöl, Batman, Diyarbakır ve Muş'ta bulunan 8  köy okullarına malzeme yardımında bulunulmuştu.

Tamamen köy okullarına gönüllü olarak yardım toplamak için kurulmuş olan Köy Okullarına Yardım Projesi Derneği’nin vasıtasıyla iletişime geçilen Şanlıurfa’ya 45 km uzaklıkta bulunan Bulduk köy okulu sosyal sorumluluk projesinin destek olunan 9. Okulu oldu.

İstanbul Voleybol Kulübü Başkanı Nüket Yolaç; ”Amacımız sadece sportif faaliyetlerle anılan bir kulüp olmamak. Bu amaçla 2010 yılında Siirt’te lastiklerden voleybol sahası yapan gençlerden, Elazığ ve İzmir’de yaşanan deprem felaketlerine, Hatay’da ki orman yangını sonrası fidan bağışına kadar tüm yaşanan olaylara elimizden geldikçe gücümüz yettikçe destek olmaya çalıştık.

2020 yılında son olarak Yeni Solhan Spor Kulübünün Bir Topta Senden Kampanyasına elimizde bulunan mevcut toplarımızın %25 si göndererek elimizden geldikçe ve imkânlarımız doğrultusunda yardımda bulunduk.

Köy Okullarına Malzeme yardımı projemiz ise uzun yıllardır sürdürdüğümüz amacımız bu projeyi artırarak daha çok köy okuluna ulaşıp daha çok minik kardeşimizin mutlu olmasını sağlayabilmek. ”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!