Kuzey Kıbrıslı Voleybol Takımı kafilesinden 16 kişi yaşamını...

Kuzey Kıbrıslı Voleybol Takımı kafilesinden 16 kişi yaşamını yitirdi

Türkiye Voleybol Federasyonu, Adıyaman’daki otel enkazında bulunan Kuzey Kıbrıslı Voleybol Takımı kafilesinden 16 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

10 Şubat 2023 - 16:04

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ile 7.6 depremler esnasında Adıyaman’da bulunan Kuzey Kıbrıslı voleybol takımı kafilesi de otel enkazının altında kalmıştı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Adıyaman’daki otel enkazında bulunan Kuzey Kıbrıslı voleybol takımı kafilesinden 16 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Federasyondan yapılan açıklamada "Ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde Adıyaman’daki otel enkazında bulunan Kuzey Kıbrıslı Voleybol Takımı kafilesinden 16 kişinin yaşamını yitirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kafilede hayatını kaybeden tüm sporcularımıza ve yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz" denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SMS Grup Efeler Ligi'nde 12.Hafta Başlıyor
SMS Grup Efeler Ligi'nde 12.Hafta Başlıyor
Arabica Coffee House Kadınlar 1. Ligi'nde 14. Hafta Başlıyor
Arabica Coffee House Kadınlar 1. Ligi'nde 14. Hafta Başlıyor