Kuzeyboru Dilek Kınık ile 2 yıl daha anlaştı
Reklam

Kuzeyboru Dilek Kınık ile 2 yıl daha anlaştı

Transfer çalışmalarını sürdüren Misli.com Sultanlar Ligi takımlarından Kuzeyboru, iç transferde libero Dilek Kınık ile 2 yıllık sözleşme yeniledi.

15 Nisan 2022 - 11:20

Kulüpten yapılan açıklamada "Dış transferlerine hız kesmeden devam eden kulübümüz, iç transferde de kadromuzun vazgeçilmez oyuncularından başarılı libero oyuncusu Dilek Kınık ile geçtiğimiz 3 sezonun ardından 2 yıllık sözleşme imzaladık. Kuzeyboru Ailesi’nde katıldığı günden itibaren, Aksaray taraftarı tarafından sahada gösterdiği mücadele ile her zaman alkış toplayan Dilek Kınık’a, yeni sezonda takımımız forması ile başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Transferi sonrası açıklamalarda bulunan Dilek Kınık; “Son 3 sezondur giydiğim Kuzeyboru formasıyla iki sezon daha mücadele edecek olmak benim için çok mutluluk, gurur ve heyecan verici. Yeni sezonda da Kuzeyboru ve Aksaray’ı en iyi şekilde temsil edip sonuna kadar mücadele ettiğimiz ve hedeflerimize ulaştığımız, herkes için sağlıklı ve başarılı bir sezon olur umarım” dedi.

Dilek Kınık kimdir?
1995 doğumlu 1.69 boyunda Libero mevkiinde görev yapan Dilek Kınık, takımımıza 2019/20 sezonunda katılmıştır. Vakıfbank altyapısı ile kariyerine başlayan deneyimli oyuncumuzun kariyerinde, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Sultanlar Ligi, 1 Challenge Cup, 1 Türkiye Kupası ve 1 BVA Cup bulunmakta. Aynı zamanda milli formayı birçok kez başarıyla terleten Kınık, 2013 yılında Dünya Şampiyonası’nda da milli formayı giymişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
2024 CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri’nin Medya Toplantısı Yapıldı
2024 CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri’nin Medya Toplantısı...
İstanbul Süper Ligi’nde Kupa ve Madalya Töreni Yapıldı
İstanbul Süper Ligi’nde Kupa ve Madalya Töreni Yapıldı