Lider Eczacıbaşı VitrA, grupta son maçına çıkıyor
Reklam

Lider Eczacıbaşı VitrA, grupta son maçına çıkıyor

CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 5'te 5 yaparak liderliği garantileyen Eczacıbaşı VitrA, yarın gruptaki son maçında Polonya ekibi Budowlani Lodz’u ağırlayacak.

18 Şubat 2020 - 01:58

Sezonun zor bir döneminde olduklarını vurgulayan genç orta oyuncu Yasemin Güveli, maç öncesi görüşlerini “Şampiyonlar Ligi’nde grubumuzda liderliği garantilemiş olsak da, Lodz maçında aynı disiplin ve konsantrasyonla oynamaya odaklanmış durumdayız. Çok yoğun bir programımız var ve sezonun zor bir dönemindeyiz. Bu yüzden Salı günü, elimizden gelenin en iyisini vermek için sahada olacağız” diye aktardı.

Eczacıbaşı VitrA – Budowlani Lodz karşılaşması, yarın, saat 17:00’de, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak. Mücadele, Spor Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
U18 Erkek Milli Takımımız U18 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne Katılma Hakkı Elde Etti
U18 Erkek Milli Takımımız U18 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne...
Vodafone Sultanlar Ligi'nde Play-Off 1-4 Etabı Başladı
Vodafone Sultanlar Ligi'nde Play-Off 1-4 Etabı Başladı