Saliha Şahin Bioderma’nın reklam yüzü oldu
Reklam

Saliha Şahin Bioderma’nın reklam yüzü oldu

Milli voleybolcu Saliha Şahin, Türkiye’de sporun ve sporcunun gelişimi için önemli anlaşmalara imza atan Bioderma’nın reklam yüzü oldu.

26 Mayıs 2023 - 20:29

Milli voleybolcu Saliha Şahin, Türkiye’de sporun ve sporcunun gelişimi için önemli anlaşmalara imza atan Bioderma’nın reklam yüzü oldu. Saliha Şahin kendisini destekleyen, dermatologlar tarafından reçetelenen Fransız dermokozmetik markası Bioderma için kamera karşısına geçti.

Dünyanın önde gelen Fransız dermokozmetik markası Bioderma, Türkiye’de sporu ve sporcuları desteklemeye devam ediyor.  2021 yılında ‘Cildiniz Bize File Size Emanet’ sloganı ile Türkiye Voleybol Federasyonu ile iş birliği yaparak Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri’nin resmi sponsoru olan Bioderma, 2023 yılında bireysel olarak da sporcuları desteklemek için çalışmalarını sürdürüyor. Dermatologlar tarafından reçetelenen Fransız dermokozmetik markası Bioderma, genç ve başarılı smaçör Saliha Şahin’e sponsor oldu.

Bioderma Sébium'un reklam yüzü oldu!

2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde mücadele edecek aday kadroya seçilen Saliha Şahin kendisine destek olan Bioderma için kameraların karşısına geçti. Milli voleybolcunun yer aldığı Bioderma Sébium reklam filmi mayıs itibarıyla yayınlanacak. 4 yıl boyunca takımıyla birçok başarıya imza atan yıldız voleybolcu, gelecek sezon Polonya’da Chemik Police takımının formasını giyecek.

Milli voleybolcu Saliha Şahin, “Hem bireysel sporlarda hem de takım sporlarında markaların desteği çok önemli. Sporcu kendini geliştirdikçe sponsor buluyor ve kendisine sponsor buldukça daha da gelişiyor. Bioderma özellikle son yıllarda Türk sporuna önemli desteklerde bulunuyor, önemli anlaşmalara imza atıyor. Böyle büyük bir markanın desteğini aldığım için çok mutluyum. Ben de halihazırda akne problemi için dermatoloğumun önerdiği akne problemine karşı çözüm bulduğum Bioderma Sébium ürünlerini kullanıyordum. Bu yüzden bu iş birliğinden dolayı çok memnunum. Aynı zamanda Bioderma Sébium için çok eğlenceli bir reklam filmi çektik. Umarım izleyenler de beğenecektir reklam filmimizi” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!