Solhan Spor’dan 4 transfer daha
Reklam

Solhan Spor'dan 4 transfer daha

Solhan Spor'da yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında 4 oyuncu ile daha anlaşma sağladı.

27 Ağustos 2022 - 16:12

Solhan Spor Pasör Çaprazı Emre Can Teke, Pasör Engin Baytekin, Orta Oyuncu Kemal Can Sunay ve Smaçör Ahmet Metehan Tetik'i renklerine bağladı.
 
Emre Can Teke kimdir?
Voleybol kariyerine Fenerbahçe altyapısında başlayan 1995 doğumlu Pasör Çaprazı Emre Can Teke, sırasıyla; Malatya Büyükşehir Belediyespor, Alanya Belediyespor, Cizre Belediyespor, Haliliye Belediyespor ve Gümüşhanespor takımlarında forma giydi.
 
Engin Baytekin kimdir?
Voleybol kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayıp ardından Ziraat Bankası’na transfer olan 2001 doğumlu Pasör Engin Baytekin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ve Niksar Belediyespor takımlarında da forma giydi.
 
Kemal Can Sunay kimdir?
Voleybol kariyerine Samsun DSİ Spor altyapısında başlayıp ardından Ziraat Bankası’na transfer olup burada 4 sezon geçiren 1996 doğumlu Orta Oyuncu Kemal Can Sunay, sırasıyla; Seydişehir Belediyespor, Bulancak Belediyespor, Düzce Belediyespor, Alanya Belediyespor,1930 Maraşspor, Erzin Yeşilkentspor, Melikgazi Belediyespor takımlarında forma giydi. Yaş gruplarında da şampiyonlukları bulunan 2,03 boyundaki Kemal Can Sunay, yeni sezonda Solhanspor için mücadele edecek.
 
Ahmet Metehan Tetik kimdir?
Ziraat Bankası altyapısında voleybola başlayıp alt yaş kategorilerinde forma giyen 1998 doğumlu Smaçör Ahmet Metehan Tetik, iki sezon Tvf proje takımında yer alırken, Seydişehir Belediyespor, Konya Büyükşehir Belediyespor (playoff) Sungurlu Belediyespor, Maliye İhtisas, Bitlis TÜRŞAD, Kütahya Belediyespor takımlarında oynadı.
Milli Takım ve alt yapı takımı adına alt yaş gruplarında çok sayıda dereceleri olan 1,98 boyundaki Ahmet Metehan Tetik, yeni sezonda Solhanspor için mücadele edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda